Kristina Rajzer je mlada podjetnica, lastnica B2 Marketing Agencije, kjer pomagajo podjetjem v B2B marketingu. Hkrati pa tudi žena, mamica punčke in (moja bivša) študentka na Doba Fakulteti.

Kristina Rajzer je mlada podjetnica, lastnica B2 Marketing Agencije, kjer pomagajo podjetjem v B2B marketingu. Hkrati pa tudi žena, mamica punčke in (moja bivša) študentka na Doba Fakulteti. Rada bere knjige in marketinške revije ter smuča in potuje – že od svojega 18. leta naprej. Ljubezen jo je pripeljala iz Ukrajine; Slovenija pa ji je zelo všeč, tudi zato, »ker nam je zelo mar« in pravi, da si lahko predstavlja živeti tukaj. Njena želja je, uravnotežiti vse svoje aktivnosti in ‘različna’ življenja; in kot lahko vidimo, ji to uspeva . Kristina je bila vedno samozavestno in neustrašno dekle, za katero ni bilo ovir. Kadarkoli je od drugih slišala, da je nekaj nemogoče, je bila prepričana, da je na tem svetu vse mogoče. Prav ta misel jo je vodila k samostojnemu potovanju in delu v tujini kot najstnici pri 18 letih. Ne da bi govorila angleško ali drugi jezik, je pogumno začela svojo pot od hotelske animatorke do vodje prodaje in obiskala več kot pet držav. 

Piše mag. Natalie Cvikl Postružnik v Navidhni me, ki ga izdajamo v Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/mlada-ukrajinska-podjetnica-z-ljubeznijo-do-slovenije/

VIR: Navdihni.me