Naše delavne roke vedno nekaj počnejo: kuhajo zdravo hrano, obračajo liste v knjigi, zapisujejo opomnike v koledar, tipkajo in še in še.

Zato je pomembno, da uporabljate visokokakovostno kremo, saj jih bo navlažila in zaščitila. Ko izbirate popolno formulo, morate premisliti, kakšna tekstura vam je ljubša. Morda balzam, obogaten z ekološkim karitejevim maslom, ki nahrani suho kožo? Ali pa lahkotna krema, ki nežno navlaži? Nekatere naše kreme za roke vsebujejo eterična olja provansalskih cvetlic, ki ustvarijo čudovito dišavno doživetje. Z našimi nasveti boste našli popolno kremo za roke, ki se čudovito ujema z vašim življenjskim stilom.

/
ZA DELAVNE ROKE

Celodnevno rokovanje z vrtnarskim orodjem, pakiranje, ustvarjanje čudovitih umetnin … Nekatera opravila so do rok neizprosna. Če se pri svojem delu zanašate na roke, izberite bogato formulo, kot jo ima Karitejeva krema za roke za suho kožo. Vsebuje kar 20 % karitejevega masla, ki ga ženske iz Burkine Faso že stoletja uporabljajo za zaščito rok pred suhim puščavskim vetrom. Ta nagrajena krema se hitro vpije, na koži pa ne pusti mastnega preostanka. To pomeni, da jo lahko uporabljate čez dan in takoj po nanosu mirno nadaljujete z delom.
NEGA V HLADNEM VREMENU

Ali se odpravljate na smučanje v Dolomite ali boste počivali doma? V vsakem primeru morate roko dobro negovati, saj jim hladno vreme lahko škoduje. Zaradi temperatur pod ničlo lahko roke postanejo izsušene – in to kljub rokavicam. Razkošno zimsko nego si zagotovite z Intenzivnim balzamom za roke s karitejevim maslom. Ta ultrabogata formula vsebuje kar 25 % karitejevega masla, zato je odlična za nego v hladnem vremenu. Kožo pomaga obnoviti, medtem ko ogrnjeni s toplo odejo uživate ob pitju vroče čokolade.

/


DIY-MANIKURA

Ste imeli naporen teden? Razvajajte se kar doma in pocrkljajte roke s posebno nego. Oblecite svežo bombažno pižamo, natočite si kozarec provansalskega roseja, nato pa pripravite negovalne izdelke.

Najprej uporabite Karitejev enominutni piling za roke, da odstranite odmrle kožne celice, nato pa še Karitejevo hranilno olje za nohte in kutikulo. Za piko na i nanesite še lak za nohte. Za še več razvajanja odišavite dlani s Kremo za roke Češnjev cvet. Njena subtilna cvetna dišava je kot ustvarjena za luksuzen ženski večer.
NEGA PRED SPANJEM

Ponoči se naše telo skoraj čudežno obnovi. Zato le izkoristite osemurni spanec za intenzivno nego rok. Priporočamo vam Intenzivni balzam za roke s karitejevim maslom, ki ga lahko uporabite tudi kot razkošno masko za dlani.
Če potrebujete malce pomoči, da zaspite, si priskrbite
Sivkino kremo za roke. Poleg karitejevega masla vsebuje tudi pomirjajoče eterično olje sivke s prostranih polj v Visoki Provansi. Sivkina dišava je neverjetno sproščajoča, zato boste hitro potonili v sen in sanjali o čudovitih vijoličnih cvetlicah, ki nežno poplesujejo v toplem vetriču …

JUTRANJA NEGA

Če krema za roke postane del vašega jutranjega lepotnega rituala, je ne boste nikoli pozabili nanesti. Kožo razvajajte z vlažilno kremo z lahko in hitro vpojno teksturo, ki za seboj ne pusti mastnega sloja. Tako bodo roke čudovito negovane, vi pa boste lahko kaj kmalu nadaljevali s svojim lepotnim ritualom ali opravki. Poleti vam toplo priporočamo Citronkin osvežilni kremni gel za roke. Citronkina osvežilna dišava vas bo prebudila, pudrasta tekstura pa bo poskrbela za prijeten suh občutek na koži.

Za zimsko jutranjo nego je primernejša
Krema za roke Dražestna limeta, saj je bogata s hranilnim karitejevim maslom. V kožo se hitro vpije in jo odišavi z osvežilnimi citrusnimi notami, ki v vaš dan prinesejo malce poletja.
MAVRICA KREM ZA ROKE

Naše poličke krasi pestra druščina krem za roke – od intenzivnih balzamov do lahkotnih gelov z zapeljivimi dišavami –, ki vsakogar navdušijo z učinkovitim delovanjem. Med našimi nagrajenimi kremami za roke, zasnovanimi z naravnimi sestavinami, boste zagotovo našli pravo za vsako priložnost in letni čas. Če ne veste, katera krema je pisana na vašo kožo, si oglejte našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v izbrani trgovini, kjer jih boste lahko tudi preizkusili.

PR: L'Occitane