V Žalcu že drugo leto zapored pripravljamo prireditev Naj piva Slovenije 2022, ki se bo letos odvijala v soboto, 14. maja 2022 od 17. ure dalje pri Fontani piv Zeleno zlato v Žalcu.

Dan prej, 13. maja 2022, pa bosta Gospodarska zbornica Slovenije in Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v Domu II. slovenskega tabora v Žalcu podelila priznanja za Pivo odlične kakovosti.
 
Na sobotnem družabnem delu, bo okuse vrhunskih piv s fontane, nadgradila vrhunska kulinarika izpod rok JRE chefov. Bogate okuse pa bomo povezali z glasbo in koncertom Nike Zorjan, z nami pa bo tudi DJ.
 
Na prireditvi bomo razglasili Naj pivo Slovenije po izboru pivoljubov in novinarjev, za obiskovalce pa bodo vrhunsko pripravljene obroke od 17. ure dalje na žalski tržnici pri fontani piv pripravili: chef Marko Pavčnik (Grad Pavus, Laško), chef Marko Magajne (Galerija okusov, Novo Celje) in chef Tomaž Bratovž (Restavracija JB, Ljubljana).
Ker gre za vrhunsko kulinariko, bo na voljo samo 200 obrokov vsakega od prisotnih kuharskih mojstrov. Zato si lahko obiskovalci zagotovijo kulinarični bon že v predprodaji preko spleta na https://trgovina.zkst-zalec.si/ .

PR: TIC Žalec