Od 29. avgusta bo Max ponujal 24/7 novice v živo s CNN International v Srednji in Vzhodni Evropi, Španiji, skandinavskih državah, Belgiji in na Nizozemskem.

Od 29. avgusta bo Max ponujal 24/7 novice v živo s CNN International v Srednji in Vzhodni Evropi, Španiji, skandinavskih državah, Belgiji in na Nizozemskem.

Od 29. avgusta bodo na pretočni platformi Max novice v živo s CNN International na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v 22 evropskih državah, vključno s Srednjo in Vzhodno Evropo*, Španijo, skandinavskimi državami, Belgijo in Nizozemsko. CNN International prihaja v Evropo prek Maxa, medtem ko so oči svetovne javnosti uperjene v letošnje, izjemno pomembne volitve v ZDA.Pred volitvami 5. novembra bodo naročniki Maxa imeli priložnost spremljati vsak preobrat v kampanji v zadnjih, ključnih tednih tekme za Belo hišo. To vključuje tudi debato med nekdanjim predsednikom Donaldom Trumpom in podpredsednico Kamalo Harris, ki bo v živo predvajana na CNN International 11. septembra ob 3. uri zjutraj s ponovitvama ob 8. in 20. uri po evropskem času.
/
V prihodnjih tednih in mesecih bo CNN International še naprej zagotavljal poglobljeno poročanje o predsedniški tekmi iz vseh držav ZDA s ključnimi trenutki, ki bodo določili ravnovesje v kongresu in senatu.Poleg ameriške politike bodo naročniki storitve Max lahko spremljali tudi najpomembnejše mednarodne novice na CNN International, ob široki paleti poslovnih, potovalnih in tehnoloških programov z vsega sveta**.Uvedba sledi lansiranju CNN International na platformi Max v Franciji in na Poljskem junija. Max je trenutno na voljo v 65 državah in ozemljih po vsem svetu, vključno z Evropo, Združenimi državami Amerike, Latinsko Ameriko in Karibskimi otoki. Max bo v ključne države jugovzhodne Azije prispel pozneje letos. Opomba urednikom:*Trajanje programa CNN International na platformi Max v teh državah bo določeno naknadno. Pretočna storitev se v Belgiji in na Nizozemskem imenuje HBO Max.**Na voljo v izbranih paketih, preko kompatibilnih naprav, če je na voljo internetna povezava.

PR - Warner Bros. Discovery