b prvi obletnici uničujočih poplav, ki so avgusta lani mnogim spremenile življenje, Marles poudarja svojo obljubo: smo v stanju pripravljenosti, da zainteresiranim ponudimo prioritetno obravnavo in izgradnjo novega doma v najkrajšem možnem času. Prijavite se lahko preko povezave. S svojimi izkušnjami želijo zagotoviti hitro obravnavo in učinkovite rešitve, prilagojene specifičnim potrebam družin in posameznikov, ki so med poplavami ostali brez domov.

Maribor, 5. avgust 2024 – Ob prvi obletnici uničujočih poplav, ki so avgusta lani mnogim spremenile življenje, Marles poudarja svojo obljubo: smo v stanju pripravljenosti, da zainteresiranim ponudimo prioritetno obravnavo in izgradnjo novega doma v najkrajšem možnem času. Prijavite se lahko preko povezave. S svojimi izkušnjami želijo zagotoviti hitro obravnavo in učinkovite rešitve, prilagojene specifičnim potrebam družin in posameznikov, ki so med poplavami ostali brez domov.

Marles obnova po poplavah

Kot največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in izkušeni strokovnjaki pri saniranju poplavljenih objektov Marles poudarja svojo obljubo – Vsem, ki so v lanskih poplavah izgubili svoj dom omogočajo prednostno obravnavo in svetovanje kako najhitreje do novega doma. »Verjamemo, da nas vse povezuje ljubezen do doma. V njem ustvarjamo spomine, doživljamo tiste najbolj dragocene trenutke, v njem najdemo zavetje in varnost. Vse te občutke želimo povrniti tistim, ki so lani nepričakovano izgubili svoje domove. Zato bomo njihovo povpraševanje obravnavali prioritetno, pomagali jim bomo tudi pri izpolnjevanju dokumentacije, ki jo bodo zahtevale subvencije,« so sporočili z Marlesa.

Svetovanje in priprava ponudb obsega poznavanje postopkov in s tem izpolnjevanje zahtev, ki jih bodo morali za odobritev subvencije predložiti tisti, ki so v poplavah izgubili svoje domove.

Marles ažurno spremlja vse zahteve in s tem svojim strankam olajša postopek od pridobitve gradbenega dovoljenja do vselitve v nov dom. Da je Marles zanesljiv partner, pričajo številne zadovoljne stranke, ki kot prednost poleg izjemne kakovosti in uporabe trajnostnih materialov za gradnjo izpostavljajo predvsem vodenje Marlesovih strokovnjakov, podporo in svetovanje pri pripravi vseh potrebnih dokumentov.

Svojo odzivnost in učinkovitost je pri saniranju poplavljenih objektov Marles pokazal že preteklo leto, ko je drugi dan po avgustovskih poplavah ponudil naslov, na katerega so se lahko prebivalci poškodovanih montažnih hiš obrnili z vprašanji. Tri dni po poplavah so pripravili navodila za sanacijo montažnih hiš ter ponudili brezplačne meritve vlage in svetovanje ob poplavah. Prav tako je Marles po poplavah v zgolj 69 dneh omogočil prebivalcem poškodovane montažne hiše v Mostah pri Komendi ponovno selitev v hišo.


Podjetje Marles Hiše

Marles ima več kot 125-letno tradicijo izgradnje zeleno-vativnih, z naravo povezanih, naprednih rešitev iz lesa.  Marles hiše je vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju gradnje sodobnih lesenih montažnih objektov v Evropi in je danes največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in predstavlja sinonim za trajnostno gradnjo. Marles je zgradil že več kot 30.000 individualnih objektov, več kot 400 vrtcev in šol in ima pomembno strateško vlogo pri razvoju trajnostne lesene montažne gradnje. 
Naši domovi se ujemajo s pričakovanji zadovoljnih in srčnih ljudi, katerim je mar za okolje in želijo ohranjati povezanost z naravo. S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami prispevajo k napredku v panogi in spodbujanju trajnostne lesene montažne gradnje.

Nagrajeni: SuperBrands 2024, Company Wall – zlata bonitetna odličnost, BigSee Architecure Award 2024

Člani Združenj: Ambasador Slovenskega Gospodarstva. GREEN. CREATIVE. SMART.

VIR: Marles