V izjemnem priznanju za dosedanje triletno poslovanje je podjetje Marles Gradnja, hčerinsko podjetje uglednega Marlesa, prejelo kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti s strani bonitetne hiše CompanyWall business.

Maribor, 16. oktober 2023 - Ta izjemen dosežek odraža neprecenljive napore in predanost podjetja v gradnji naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji.

Marles Gradnja se je v zadnjih letih izkazala s svojo finančno stabilnostjo in visoko bonitetno oceno, kar je prispevalo k zasluženi podelitvi plakete. CompanyWall business, ki izvaja analize poslovnih podatkov za več deset tisoč strank doma in v tujini, je v svoji utemeljitvi izpostavila odlične poslovne rezultate podjetja, ki so vzpostavili trdno zaupanje med poslovnimi partnerji.

Marles je že dolgo sinonim za kakovostne montažne hiše in je največji proizvajalec naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji. Tadej Gosak, direktor podjetja Marles hiše Maribor, je ob prejemu plakete dejal: "Naša vizija je ustvarjati inovativne, okolju prijazne gradbene rešitve, ki temeljijo na naših 80-letnih tradicijah, znanju in izkušnjah. Plaketa zlate bonitetne odličnosti za Marles Gradnjo je ponos in hkrati odlična motivacija za našo prihodnost."

S svojimi osupljivimi 80 leti delovanja je Marles zgradil več kot 28.000 individualnih objektov in več kot 400 vrtcev ter šol. Podjetje je zavezano inovativnim inženirskim rešitvam, ki prispevajo k razvoju panoge, obenem pa spodbujajo trajnostno gradnjo, ki je ključna za prihodnost družbe.

Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje za stabilno in varno poslovanje, ki podjetju omogoča uvrstitev med najuspešnejša v Sloveniji in regiji ter sodelovanje s konkurenti iz srednjeevropskih držav. To priznanje okrepi ugled Marlesa in poudarja njihovo odločenost za trajnostno gradnjo ter inovativne rešitve v gradbeni panogi.

Vse, ki jih zanimajo izdelki in storitve podjetja Marles Gradnja, vabimo, da obiščejo njihovo spletno stran na naslovu: www.marles.com. S ponosom nadaljujejo svojo zgodbo in prispevajo k bolj trajnostni in inovativni prihodnosti gradbenega sektorja v Sloveniji.

Uredništvo