Glasbena poslastica zmagovalke Erovizije

Glasbena poslastica zmagovalke Erovizije
Štiri leta po zadnjem nastopu se v Ljubljano vrača ena najbolj prepoznavnih in cenjenih ženskih pop vokalistk v regiji, Marija Šerifović, ki bo 10. junija pričarala nepozabno doživetje v Križankah, ki so zanjo ena najlepših koncertnih prizorišč.
 
 Srbska glasbena zvezda Marija Šerifović bo tako sredi junija razveselila slovenske oboževalce z nepozabnimi uspešnicami svoje uspešne kariere. Velike popularnosti v regiji pa ni dosegla le zaradi vokalnih sposobnosti, temveč tudi zaradi zanimivega značaja, saj slovi kot brezkompromisna oseba, v svoje nastope pa da celo sebe in pri ljudeh pusti čustven pečat. “Vedno znova se držim svojega načela, da rada poslušam glasbo, ne pa da jo gledam, in to vedno poskušam prenesti v občutja, ko pojem. Koncerta v Križankah se res že zelo veselim, saj je to eno najlepših in najbolj čarobnih prizorišč,” je povedala Marija Šerifović, ki za junijski koncert pripravlja pravo glasbeno poslastico s presenečenji. 

Ena najbolj prepoznavnih in cenjenih ženskih pop vokalistk bo zapela številne svoje glasbene uspešnice in tudi nove skladbe.
Marija Šerifović že skoraj 20 let navdušuje s svojim prepoznavnim vokalom ter seveda s prepričljivo in močno čustveno interpretacijo. Glasbenica je izdala pet studijskih albumov ter številne uspešnice – nedvomno je občinstvu najbližja “Molitva”, s katero je leta 2007 osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem. Poleg “Molitve” bo v Križankah obiskovalce prepričala tudi z uspešnicami “Svoja i tvoja”, “Sama i nervozna”, “Pametna i luda”, “Nije ljubav to” in drugimi, s katerimi je Marija splezala na vrh regionalne pop scene. Za svoj uspeh je prejela številne nagrade, med drugim tudi nagrado Artistic Marcel Bezencon in dve regionalni nagradi MAC.   Številnih uspešnic in čutnega, z energijo polnega nastopa Marije Šerifović v Križankah preprosto ne smete zamuditi.
  Organizator koncerta je AGENCIJA UNICO. Vstopnice so že v predprodaji na EVENTIM.SI

VIR: Agencija AVI