Pri L’OCCITANU vemo, da moramo naravo negovati, če jo želimo ohraniti. Naši sodelavci, pridelovalci, ikonične sestavine in bogata zemlja so med seboj tesno povezani, tako kot je povezano vse v naravi.

NEGUJEMO NARAVO

Pri L’OCCITANU vemo, da moramo naravo negovati, če jo želimo ohraniti. Naši sodelavci, pridelovalci, ikonične sestavine in bogata zemlja so med seboj tesno povezani, tako kot je povezano vse v naravi.

Verjamemo v trajnostno kmetijstvo in razvijamo agroekološke postopke za pridelavo ekoloških sestavin. Pridobivamo jih trajnostno in na načine, ki ne obremenjujejo naravnega okolja in dragocenih ekosistemov, ki nas obdajajo.

RAZODEVAMO ČUDESA NARAVE

Iz nas kipijo ustvarjalnost in inovacije. Kot pravi raziskovalci nenehno stremimo k temu, da bi iz narave izvabili njena čudesa. Vidimo širšo sliko lepote, pri ustvarjanju najboljših negovalnih formul pa podrobno preučujemo vse – od semen, ki jih položimo v zemljo, pa do kože, ki jo bodo negovali naši izdelki.

Vse v naravi ima svoj ekosistem – tudi lasje in koža. Da bi jim omogočili kar najboljše obnavljanje, se povezujemo z znanstveniki, naravovarstveniki in strokovnjaki za kožo. Skupaj z njimi raziskujemo zaklade narave in izpopolnjujemo svoje tehnologije, dokler ne pridemo do prelomnih odkritij in novih čudežnih sestavin za naše negovalne formule.

USTVARJAMO OBČUTENJA

Pri kreaciji dišav nas vodi narava. Naše nepričakovane dišavne sinergije vnašajo poezijo v življenje. Iz roda v rod prenašamo znanje in ustvarjamo izdelke, ki razvajajo čutila in prebujajo čustva. Ustvarjamo spomine, ki so kot drobne zgodbe. Mila vas lahko ponesejo v preteklost. In dišave vas lahko popeljejo, kamorkoli si želite … Darila iz L’OCCITANA, ki jih podarite sebi ali svojim najdražjim, pa očarajo in ostanejo v spominu.

SKRBIMO ZA OKOLJE

Nenehno sejemo semena dobrih sprememb in spodbujamo vse k pozitivnim in trajnostnim odločitvam. To počnemo s pobudami na lokalnih ravneh, ki se nato širijo po vsem svetu.

Prepričani smo, da se spreminjanje sveta na bolje začne tukaj in zdaj. Vemo, da lahko vsak sodelavec, vsaka naša stranka in vsaka oseba, s katero sodelujemo, tako ali drugače izboljša svet. In da lahko k temu prispeva vsako dejanje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

VIR: L’OCCITANE