Salon THE LOFT na bruseljskem letališču je bil na prestižni podelitvi nagrad World Travel Awards ponovno imenovan za »Najboljši letališki salon v Evropi za leto 2023«.

  • Ugledna nagrada, za katero glasujejo gostje salonov in vodilni v potovalni industriji
  • Koncept ekskluzivnega luksuznega letališkega salona ostaja merilo za poslovne potnike
  • Prefinjena zasnova in izdelava salona THE LOFT spominjata na Lexusova vozila
 

Salon THE LOFT na bruseljskem letališču je bil na prestižni podelitvi nagrad World Travel Awards ponovno imenovan za »Najboljši letališki salon v Evropi za leto 2023«. Razglasitev je potekala prejšnji petek zvečer na ekskluzivni slovesnosti v Batumiju v Gruziji, ki so se je udeležili izbrani odločevalci, vplivneži in mediji s področja potovanj, turizma in gostinstva. Letališki salon THE LOFT, ki sta ga zasnovala, oblikovala in uredila Brussels Airlines in Lexus, je vse od svojega odprtja leta 2018 vsako leto prejel to priznanje.

»Petič zapored osvojiti to prestižno nagrado, ob tem, da tekmujemo z letališkimi saloni svetovno znanih letalskih družb, je prava čast. To je priznanje za naše vsakodnevno trdo delo, s katerim ustvarjamo prostor, v katerem se ljudje počutijo kot doma. Rad bi se zahvalil našim gostom za njihovo zaupanje, vsem našim partnerjem za odlično sodelovanje in seveda naši ekipi, ki predano širi belgijsko gostoljubnost,« je povedal Olivier Brynaert, vodja oddelka za izkušnje strank pri podjetju Brussels Airlines.

»Ta nagrada je ponovna potrditev, da je THE LOFT oprijemljiv izraz obljube naše blagovne znamke, doživeti nekaj izjemnega. Dejstvo, da smo jo osvojili peto leto zapored, je dokaz neomajne zavezanosti nas in vseh naših partnerjev za vsakoletne izboljšave v svetu hitro spreminjajočih se pričakovanj strank,« je povedal Tommaso Grassi, vodja komunikacij in izkušenj strank pri Lexus Europe.

»Letališki salon THE LOFT, ki je mešanica Lexusovega rokodelskega mojstrstva Takumi in japonske gostoljubnosti omotenaši, poslovnim potnikom ponuja edinstveno osebno izkušnjo luksuza.

Enak namen je bil vodilo razvoja zadnjega modela naše elektrificirane ponudbe, novega Lexusa LM, ki premika meje vrhunske izkušnje potnikov v vozilu.«

Na več kot 2000 m2 je salon razdeljen na razkošna območja, za vsako od katerih je značilno individualno vzdušje, vključno z osrednjim barom, območji, ki ponujajo udobno sedenje, in prostorom za nemoteno delo. Prostor zaznamujejo ikonični Lexusovi oblikovni elementi, kot so značilne maske Lexus, Lexusova knjižnica in avdiosistem Mark Levinson.  

Ob vstopu v THE LOFT goste pričakujejo za ta prostor značilne poteze, kot sta osebna dobrodošlica in tradicionalne tople brisače oshibori. Gostje se lahko v masažnih stolih shiatsu, podobnih tistim iz Lexusa LS, sproščajo ob branju številnih digitalnih časopisov, uživajo v razkošnih tuših Grohe ali si privoščijo osvežilni spanec v spalnici s stropom, osvetljenim z zvezdami, preden izkusijo odlično gostinsko ponudbo, ki vključuje ekskluzivne dobrote iz čokoladnice Neuhaus maître chocolatiers.

THE LOFT na bruseljskem letališču se zgleduje po nagrajenem prostoru znamke Lexus v Tokiu, INTERSECT BY LEXUS. Ta edinstveni koncept letališkega salona črpa navdih iz Lexusovega razkošja in oblikovanja ter tradicionalne japonske gostoljubnost omotenaši, ki temelji na predvidevanju potreb gosta, še preden se jih ta zaveda.

Ambasadorji znamke Lexus sprejemajo goste v salonu LOFT vsak dan od 5. do 21. ure. Več informacij o letališkem salonu THE LOFT podjetij Brussels Airlines in Lexus najdete na: THE LOFT By Lexus | Lexus Europe.

O NAGRADI WORLD TRAVEL AWARDS

Nagrada World Travel Awards je bila ustanovljena leta 1993 z namenom podeljevanja priznanj, nagrajevanja in proslavljanja odličnosti v vseh ključnih sektorjih potovalne, turistične in gostinske industrije. Leta 2023 praznuje svojo 30-obletnico, njen program pa je najprestižnejši in najobsežnejši v panogi, saj je bilo oddanih več kot 2 milijona glasov.

VIR: Lexus