Mediji o Nini Kosmač

Kosmačevo smo -iz radovednosti – vprašali kaj načrtuje to soboto.

Nina nam je odgovorila, da bo tokrat v soboto praznovala rojstni dan in da je kot nekateri volivci, opravila dolžnost, ki si jo je zadala. pred koncem tedna.

Nina je nadaljevala: »Blizu železniške postaje v Lescah proti Radovljici je restavracija in picerija Leščan, kjer nudijo zelo raznoliko ponudbo kosil od ponedeljka do petka. Čeprav, mi je veliko ljudi priporočilo Lesčana, nisem nikdar obiskala te restavracije, dokler se nisem zapletla v naključni pogovor z lastnikom Petrom, ki mi je omenil, da je že slišal zame, ter, rekoč, da sva oba isti letnik. Pod vodstvom Petra, je restavracija dobila novo modernejšo podobo. Posebnost restavracije je, da poleg standardnih jedi radi inovirajo in skoraj vsak mesec ponudijo gostom neko novo specialiteto. Tokrat je ta specialiteta eksotična pizza- ki jo imajo radi v Latinski Ameriki- z ananasom.

Gospod Peter večkrat obdaruje svoje goste in tokrat bo preko žreba v restavraciji podaril tablico gostom, mene pa je obdaril z velikim bonom v vrednosti dvajsetih evrov. Bon sem že predala naprej in prepričana sem, da bo par, ki je dobil bon doživel lepo kulinarično izkušnjo.

 

V uredništvu želimo lep teden in konec tedna vsem. Urednik našega portala, pa je že zagrozil Kosmačevi ,da ji bo v soboto voščil osebno za rojstni dan in jo obiskal na Bledu.

VIR: Nina Kosmač