Stand up šov, ki razprodaja kulturne dvorane na Hrvaškemi in ostalih državah bivše skupne države prihaja 24.4.2023 v Ljubljano!

Stand up šov, ki razprodaja kulturne dvorane na Hrvaškemi in ostalih državah bivše skupne države prihaja 24.4.2023 v Ljubljano!

V Festivalni dvorani Ljubljana bo Zavod za kulturo Maribror - standupsi.com tokrat gostil večer stand up komedije z najboljšimi komičarkami balkana.

Poskeniraj QR kodo in takoj kupi vstopnico preko sistema Eventim.
Ne zamudite odlične priložnosti, da preživite večer v družbi najboljših komičark balkana!
Ženske stand up komičarke so na Hrvaškem, Sloveniji in po vsem svetu že zdavnaj dokazale, da humor ni samo moški posel.
Ladies night stand up comedy show je dosedaj razprodajal kulturne dvorane po Hrvaškem, sedaj pa končno zasedba prihaja tudi v Slovenijo. Martina Ipša, Marina Orsag, Miranda Lončar in Vlatka Mifka vas bodo nasmejale z raznimi ženskimi temami, obdelale pa bodo seveda tudi moške teme, ampak iz ženskega vidika. 
Na predstavo vabijo vse ženske, ki se rade smejijo, seveda pa so tudi moški dobrodošli na Ladies nightu.

Vse komičarke bodo nastopale v hrvaškem jeziku. 

Martina Ipša  je najboljša slovenska stand up komičarka, ki nastopa že več kot 17 let, nastopila je na vseh večjih festivalih stand up komedije v Evropi in na balkanu. Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala štiri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa.

Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša

Marina Orsag je najboljša hrvaška komičarka. Nastopa že več kot 17 let po vsem balkanu in Evropi. Osvojila je vse možne nagrade na področju stand up komedije, nastopila na vseh večjih festivalih stand up komedije, nastopila v odaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in je redna gostja hrvaških televizij, nazadnje smo jo lahko spremljali v oddaji Tvoje lice zvuči poznato, kjer je prišla do finala.

Martini in Marini se bosta na odru pridružili tudi odlični komičarka Vlatka Mifka, ki ravno tako prihaja iz Hrvaške in Miranda Lončar, ki že nekaj časa živi in ustvarja na Hrvaškem, je pa rojena v Bosni, tako da lahko pričakujemo raznolike in pestre teme, ki jih bodo obdelale.

Vstopnice so naprodaj na uradni spletni strani Zavoda za kulturo Maribor - standupsi.com in tudi preko sistema EVENTIM, tudi Petrol in Pošta

 
Več terminov predstav na www.standupsi.com
 


VIR: Zavod za kulturo Maribor