vabimo vas, da se v sredo, 21. junija 2023, ob 19. uri udeležite dogodka, na katerem bo dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti predstavila svojo novo knjigo z naslovom Hiša sozvočja.

Spoštovani,

vabimo vas, da se v sredo, 21. junija 2023, ob 19. uri udeležite dogodka, na katerem bo dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti predstavila svojo novo knjigo z naslovom Hiša sozvočja. Dogodek bo potekal na vrtu Lili Novy, ki je na stičišču Prešernove in Cankarjeve ulice v Ljubljani, pogovor z avtorico, ki je to izjemno delo skupaj z različnimi sogovorniki pletla kar tri leta, bo vodil priznani pisatelj Goran Vojnović,  vzdušje večera pa bo popestril priznani glasbenik Zoran Predin.

Ksenija Benedetti, ki je danes izredna predavateljica na Univerzi na Primorskem in vodja Akademije za poslovni protokol, bo tako ob izbranem kulturnem programu predstavila svojo tretjo knjigo, avtobiografsko delo Hiša sozvočja. V njem avtorica brez zadržkov in iskreno odgovarja na vprašanja 75 sopotnic in sopotnikov, med katerimi najdemo pisatelje, igralce, glasbenike, slikarje, politike, profesorje, gospodarstvenike, nekdanje in sedanje sodelavce ter njene najbližje družinske člane in prijatelje. Skozi odgovore, ki jih prežemajo iskrenost, odprtost in sočutnost, nam Ksenija Benedetti ponuja vpogled v različna obdobja svojega življenja, zanimanja, razmišljanja, prepričanja, ljubezni, vrednote in strahove.

Vabimo vas, da se nam na prvi poletni večer pridružite na tem zanimivem dogodku, ki bo, tako kot avtorica sama, zagotovo pustil močan pečat.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 19. junija.

VIR: Kreativna baza