Organizacija World Ski Awards je vnovič podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V Sloveniji so nagrade prejeli Krvavec za najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora za najboljši slovenski smučarski hotel, Hotel Rozka za najboljši butični smučarski hotel, Jasna Chalet Resort pa za najboljšo smučarsko apartmajsko hišo.

Ljubljana/Krvavec, 20. novembra - Organizacija World Ski Awards je vnovič podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V Sloveniji so nagrade prejeli Krvavec za najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora za najboljši slovenski smučarski hotel, Hotel Rozka za najboljši butični smučarski hotel, Jasna Chalet Resort pa za najboljšo smučarsko apartmajsko hišo.

Krvavec je naziv najboljšega smučišča v Sloveniji prejel osmo leto zapored, so sporočili iz družbe RTC Krvavec.

"Pred nami je zgodovinska smučarska sezona, saj nas bo na Zvoh popeljala nova ogrevana šestsedežnica. Snežni topovi so pripravljeni, mi pa smo v pričakovanju nizkih temperatur in naravnega snega in že komaj čakamo otvoritev zimske sezone," so naziv najboljšega smučišča v Sloveniji pospremili na Krvavcu.
Organizacija World Ski Awards si prizadeva za dvig standardov smučarske industrije in s tem namenom že vrsto let podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji po celem svetu oz. vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma.

VIR: STAkrog