Pisateljico Nino Kosmač smo vprašali kakšne solidarne načrte ima po praznikih?

Pisateljico Nino Kosmač smo vprašali kakšne solidarne načrte ima po praznikih?

Ninin odgovor je bil: »  Tokrat sem podarila izdelke, ki nekaterim zelo koristijo in so hkrati tudi estetsko oblikovani. Vedno sem bila malo razočarana nad izdelki, ki so zaradi praktičnosti izgubili na estetiki. V podjetju TENA nikoli ne zanemarijo estetike, kar se mi zdi sočutno in lepo. Menim, da se ljudje še vedno preveč sramujemo zdravstvenih težav in lastnega telesa. Podjetje TENA ima na svoji spletni strani objavljene zgodbe izkušenj moških in žensk, ki se bojujejo s » tabu težavo« - ki je v večini primerov rešljiva – kot sta ženska in moška inkontinenca.

Podjetje TENA mi je podarilo toliko izdelkov, da sem lahko predala gospem in gospodom enoletno zalogo spodnjega perila.

Z več kot 50-letnimi izkušnjami je TENA vodilno svetovno podjetje za reševanje težav pri uhajanju urina. Izdelke in storitve za posameznike in zdravstvene institucije dobavljajo v več kot devetdeset držav. Predani so razvoju izdelkov in storitev, ki izboljšujejo kvaliteto življenja ljudi z inkontinenco.

Pri predaji izdelkov sem probala biti diskretna in ponudila možnost starejšim, da mi izdelek lahko vrnejo ali predajo naprej v kolikor ga ne bi potrebovali. Vsi izdelki imajo videz običajnega lepega spodnjega perila in funkcionalnost izdelka je neopazna. Podjetje TENA je primer odličnega in vrhunskega poslovanja prav zaradi združitve inovacije z estetiko. »

Kosmačevi smo hvaležni, da zna na eleganten način spregovoriti tudi o kočljivih temah. Našim bralcem pa želimo srečo pri reševanju zdravstvenih ali drugih težav. 

VIR: Nina Kosmač