v petek, 30. junija, ob 20. uri se bo potniški terminal Luke Koper znova spremenil v prizorišče edinstvenega glasbenega dogodka Simfonija Kopra.

Spoštovani mediji,
 
v petek, 30. junija, ob 20. uri se bo potniški terminal Luke Koper znova spremenil v prizorišče edinstvenega glasbenega dogodka Simfonija Kopra. Obdan s kontejnerji in luškimi dvigali bo pod taktirko dirigenta Simona Krečiča zaigral Orkester Slovenske filharmonije, ki združuje najboljše domače glasbenike in izstopajoče tuje instrumentaliste. Izjemno igranje orkestra bo s čudovitim glasom dopolnila prepoznavna in aktivna izvajalka tako zabavne kot klasične glasbe, mezzosopranistka Jadranka Juras.
 
Projekt je plod odličnega sodelovanja med Društvom prijateljev glasbe, Mestno občino Koper in Luko Koper, ki so s premierno izvedbo v letu 2019 dokazali, kako uspešno se lahko prepletajo vsebine mesta, pristanišča in glasbene kulture.
 
Letošnjo edicijo Simfonije Kopra bomo medijem predstavili na novinarski konferenci jutri, v torek, 30. 5., ob 12.30 v Pretorski palači v Kopru.
Vljudno vabljeni.
 
Zaradi lažje organizacije prosimo za predhodno potrditev udeležbe na naslov marina.jelen@luka-kp.si.
 
Veseli bomo vaše udeležbe.

VIR: MOK