Cineplexx Maribor in Ljubljana Rudnik – v petek, 27.01.2023

Ta petek, 27. januarja – samo za en večer – BILLIE EILISH: LIVE AT THE O2 (EXTENDED CUT) – na velikih platnih v Cineplexxu Ljubljana Rudnik in Maribor. Doživite še nikoli videno različico Extended Cut. Koncert svetovne superzvezdnice Billie Eilish. V tehnologiji 4K in Dolby Atmos!
 
Cineplexx Maribor in Ljubljana Rudnik, v petek, 27. januarja ob 19:00!
Vstopnice so že v prodaji  https://bit.ly/3WxGhJ1  
 
 
Svetovna superzvezdnica Billie Eilish, dobitnica oskarja in večkratnih nagrad GRAMMY®, prvič v svoji karieri objavlja vizualni zapis svojega izjemnega nastopa v živo v kinematografih po vsem svetu. Slovenski oboževalci Billie Eilish si bodo posnetek koncerta BILLIE EILISH: LIVE AT THE O2 (EXTENDED CUT) lahko ogledali samo v petek, 27. januarja ob 19. uri v Cineplexxu Ljubljana Rudnik in Maribor.

Še nikoli videna različica Extended Cut gledalce popelje na vizualno privlačno popotovanje od začetka do konca, v osrčje Eilishove rekordno razprodane turneje Happier Than Ever, The World Tour. Ta vizualna ekstravaganca, ki jo je režiral Sam Wrench, ki je koncert posnel z 20 kamerami s polnim senzorjem in kinematografskim steklom, prikazuje celovečerno koncertno izvedbo 27 pesmi v nekaj več kot 95 minutah ter intimne in nepozabne trenutke med Billie in njenim občinstvom.

Billie Eilish Live at the O2 je bila prvotno predvajana v živo kot del serije Apple Music Live in je bila pred kratkim nominirana za najboljši glasbeni film za prihajajočo podelitev nagrad GRAMMY Awards® leta 2023.

 VIR: CINEPLEXX.SI d.o.o.