Rojstvo bolečine za porod ljubezni

Rojstvo bolečine za porod ljubezni

Predstavljam se ekipi prodajalcev, s kateri bom delala v dneh, ki sledijo. Povem, da sem mama dveh otrok, med katerima je 8 let razlike. Kot iz topa me doleti vprašanje:
»Petra je bil drugi načrtovan ali pomota? Tudi ti jih imaš čez 40, a ne?« 

»Čudež.« dahnem brez pomisleka in z nasmehom. 
Zgodbo najine preizkušnje ljubezni sem z vami podelila pred leti. Po letih čakanja, sva jo končno objela in poljubila. Bila je v mojem naročju, čisto mala. Moja. Prepričana, da sem realizirana v celoti. Mama.

Tudi poslovno sem odkrila sem svoje poslanstvo za čas bivanja na tem planetu. Inspiriram ekipe prodajalnih svetovalcev, vodim sebe in njih po poti notranjega miru, sočutja in zaupanja, do preboja in zmag. Videla sem pristan. Varen. Prijeten. Plutje v mirnih vodah. A kot pravi znana misel:
»Ladja je najbolj varna v pristanišču, toda ladje niso bile narejene za to.« William Shedd

Moja ladja življenja ni bila pripravljena dneve prebiti v mirnem pristanu, želela si je pluti na odprtem ter čutiti prvinsko moč vetra, vode in sonca ali povedano drugače ljubezni, svobode in dogodivščin.

Med prvimi se je začela uresničevati ljubezen, ki mi je kmalu po prvem otroku podala roko. Hčerka je bila stara 3 leta, ko sem spoznala, da pričakujem drugega otroka.


VIR: Insights