Počitnice z otroki so čudovit čas za ustvarjanje nepozabnih družinskih spominov. Vendar se marsikdaj zgodi, da pridejo starši s počitnic utrujeni, ker si ob otrocih ne utegnejo vzeti dovolj časa zase in za lastno sprostitev.

Počitnice z otroki so čudovit čas za ustvarjanje nepozabnih družinskih spominov. Vendar se marsikdaj zgodi, da pridejo starši s počitnic utrujeni, ker si ob otrocih ne utegnejo vzeti dovolj časa zase in za lastno sprostitev. Oddih v družinskem hotelu je zato odlična rešitev, da tudi starši brezskrbno uživate na počitnicah, hkrati pa poskrbite, da se otroci neizmerno zabavajo.

Čudovite plaže, kristalno morje in pestro dogajanje

Izbira destinacije je pomemben del načrtovanja družinskega oddiha. Čudovita Opatijska Riviera, ena izmed najlepših jadranskih obal, je odlična lokacija za nepozabne družinske počitnice, kjer lahko doživite najlepše trenutke ob čudovitih plažah in kristalno čistem morju. 

Družinski hoteli Ičići**** v Ičićih, Marina**** v Mošćenički Dragi in Excelsior**** v Lovranu ponujajo številne dejavnosti za otroke in odrasle. Medtem ko si starši privoščite wellness oddih ali pa se odpravite na pilates, vodno aerobiko ali nordijsko hojo, lahko otroci uživajo v bogatih animacijskih programih in poletnih radostih ob bazenu.

Poletna zabava z LIRI

Najmlajše goste bo razveseljevala LIRI – vesela maskota, ki s svojim timom animatorjev pripravlja celo vrsto zabavnih in poučnih aktivnosti za otroke različnih starosti. Igranje namiznih iger, poslikava obraza, zabava s sladoledom, lov na zaklad … to je le nekaj aktivnosti, v katerih bodo lahko otroci uživali v družbi maskote Liri.

Nekoliko starejši bodo gotovo navdušeni nad sobo z videoigrami, igranjem pikada, namiznega tenisa, plesnimi delavnicami in še marsikatero zanimivo aktivnostjo, ob kateri se bodo neizmerno zabavali.

Posebna ponudba »Družinske počitnice z Liri«

Nepozabne družinske počitnice so le korak stran. Izberite hotel, ki bo zadovoljil vse potrebe vaše družine, in si privoščite brezskrbno sprostitev ob morju ter aktivnosti, ki bodo navdušile tako otroke kot tudi odrasle. Radi dopust preživljate v hotelu, ali vam je ljubše bivanje v apartmaju? Morda najbolj uživate ravno v kampu? V Liburnia Hotels & Villas so mislili na vse, zato je posebna ponudba »Družinske počitnice z Liri« na voljo v različnih namestitvah na Opatijski rivieri. Izberite svojo najljubšo in naj se sproščen družinski dopust začne!

 
VIR: IPPR