za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Drage bralke in dragi bralci,
za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Knjiga tedna
Irena Svetek, kraljica slovenske kriminalke, je v preteklih letih navdušila s prvima deloma trilogije o tožilcu Miu Aurelliju Rdeča kapica in Beli volk, s katerima smo se potopili v globine morilskih nagonov, hlepenj in ubijalskih strasti. Trilogijo zaključuje s srhljivim in skrajno napetim Črnim princem, ki še tako zahtevnih odjemalcev dobrih kriminalk ne bo pustil hladnih. Samo v naši spletni knjigarni vam je trilogija izjemnih kriminalk na voljo z 10 % popustom, podarimo pa vam tudi brezplačno dostavo po Sloveniji. Ponudba velja do razprodaje zaloge.

Dogodek tedna
Oglejte si novo epizodo Beletrine v živo. Tokrat smo v oddaji gostili Bojano Leskovar, soavtorico biografije Gorazda V. Mrevljeta Psihiater na kavču Bojane Leskovar. O nastajanju knjige se je pogovarjala z voditeljico Nino Jerman.

Ugodnost tedna
Za knjigo meseca julija smo izbrali zbirko novel Toneta Partljiča Ljudje z Otoka. V njej nas avtor popelje na Otok, ki ga sicer nikdar ne imenuje s pravim imenom, a je v njem mogoče prepoznati hrvaški otok Ilovik. Knjigo vam do 31. julija 2023 ali do razprodaje zaloge ponujamo 30 % ugodneje. Vabljeni po svoj izvod.

Novica tedna
Popotovanje Beletrininih trubadurjev se nadaljuje tudi v poletnih mesecih. Julija se med vas odpravljajo Feri Lainšček, ki bo predstavil svoj najnovejši roman Petelinje jajce, in Boris Kobal ter Davorin Lenko, ki bosta predstavila Kobalovo biografijo 100 km.

Članek tedna
Poletje prihaja, s tem pa tudi vročina, počitnice in priložnost za branje. A ker vsega ne moremo prebrati, je Neža Kokol za portal AirBeletrina pripravila izbor knjig – popotovanje po knjižnih poslasticah različnih stilov, žanrov, tematik in kultur, med katerim lahko vsak najde nekaj zase.

VIR: Beletrina