Karidia Toure Zagrajšek je certificirana strateginja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj (DOTR) in od začetka letošnjega leta.

Koordinatorka trajnostnega razvoja v eni od bank. S tem korakom dopolnjuje svojo poklicno pot z vsebino in odgovornostmi, ki so ji zelo pri srcu in v katere močno verjame. Pri delu in življenju jo vodijo in navdihujejo pozitivne vrednote, predanost pravim ciljem, zavzeto timsko delo in vseživljenjsko učenje. Svojo trajnostno naravnanost  prepleta z  več kot 23-letnimi izkušnjami na področju korporativnega komuniciranja. Je sodelavka Inštituta za razvoj družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja IRDO, večletna članica žirije Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS, aktivna članica Slovenskega društva za odnose z javnostmi in koordinatorica Mednarodnega združenja internih komunikatorjev (FEIEA). 

Pokramljali sva o njenih življenjskih izkušnjah v prepletu s trajnostnim razvojem in družbeno odgovornostjo.

Piše Eva Žunec v Navdihni me, ki ga izdaja Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/karidia-srcni-oreh-ki-lusci-plasti-trajnosti-in-odgovornosti/

VIR: Insights