Poglejte, kaj v aprilu izpostavljamo iz bogate ponudbe kanalov Warner Bros. Discovery – Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, HBO in HBO 3.

Poglejte, kaj v aprilu izpostavljamo iz bogate ponudbe kanalov Warner Bros. Discovery – Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, HBO in HBO 3.

POD POVRŠJEM: BITKA ZA KORALE (Beneath The Surface: The Fight For Coral)

Premiera: 22. aprila ob 19. uri
Koralni grebeni v oceanih so hrbtenica celotnega ekosistema planeta, na katerem ljudje preživijo. Vendar pa onesnaženje in podnebne spremembe ogrožajo njihovo preživetje. Ta dokumentarec se osredotoča na vpliv podnebnih sprememb na koralne grebene v Rdečem morju in spremlja izjemno potovanje Salme Shaker, izučene potapljačice iz Savdske Arabije, ko se pridruži prelomnemu raziskavanju znanstvenikov univerze King Abdullah University of Science and Technology (KAUST). Pripoved, povedana skozi Salmine oči, obravnava morebitne koristi raziskav koral v Rdečem morju za ekosisteme po vsem svetu. Zgodba prestopa meje, vključno z osupljivim potovanjem na greben v Mehiki.
 




NENAVADEN PRIMER NATALIJE GRACE: IZ NATALIJINIH UST (The Curious Case Of Natalia Grace: Natalia Speaks)

Premiera: 28. aprila ob 20. uri
Natalija razkrije nove šokantne podrobnosti o svojem času z Barnettovimi. Novi intervjuji z ljudmi, ki to zgodbo najbolje poznajo, na novo osvetlijo strašne motive, ki stojijo za željo Barnettovih, da bi posvojili Natalijo in se je nato znebili.
 


BITKA NA GORI (Battle on the Mountain)

Premiera: 12. aprila ob 22. uri
Predstavljamo še eno tekmovalno oddajo, a v gorskem okolju. Ustvarjalne moči bo merila skupina nadarjenih notranjih oblikovalcev. V Breckenridge v Koloradu, kjer se Rico Leon, Kim Myles, Kim Wolfe in njihove ekipe borijo okrog kuhinj! Kdo bo navdušil sodnika Chelsea in Cole DeBoer?
 


MOLK MED SNEMANJEM: TEMNA STRAN OTROŠKIH ODDAJ (Quiet On Set: The Dark Side Of Kids TV)

Premiera: 7. aprila ob 21. uri
V devetdesetih letih je voditelj Dan Schneider na otroško televizijo prinesel smeh in mentorstvo. V zakulisju pa so se pisateljice soočale s seksističnim okoljem.
PARANORMALNO SREČANJE JACKA IN KELLY OSBOURNE (Jack and Kelly Osbourne: Night of Terror)

Premiera: 13. aprila ob 21. uri
Priljubljena brat in sestra, Jack in Kelly Osbourne, sta se podala na grozljivo tridnevno preiskavo ladje »Queen Mary«. Bosta naletela na strašljivo zloglasno čezoceansko ladjo?
 



SIMPATIZER (The Sympathizer)

HBO premiera: 15. aprila ob 20. uri
2024 | vohunski triler | HBO Original | serija

Nova serija HBO Original spremlja komunističnega vohuna francosko-vietnamskega porekla v zadnjih dneh vietnamske vojne in njegovo preganjanje v ZDA. V seriji igrajo Robert Downey Jr., Scott Ly, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Tom Dang, Toan Le, Ky Duyen.
BARVA ŠKRLATA (The Color Purple)

HBO premiera: 14. aprila ob 20. uri
2023 | drama, muzikal | film
Warner Bros. Pictures vas vabi, da doživite izjemno sestrstvo treh žensk, ki si delijo nezlomljivo vez v filmu »Barva škrlata«. Film, ki poda drzen novi pogled na priljubljeno klasiko, je režiral Blitz Bazawule (»Black Is King«, »The Burial of Kojo«), producirali pa so ga Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders in Quincy Jones.
 
MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI (The Boss Baby: Family Business)
HBO premiera: 7. aprila ob 20. uri
2021 | animirana komedija | film
Minilo je 30 let in brata Templeton sta odrasla in se ločila. Toda nova mala šefinja ju bo spet združila, da ji pomagata razkriti zloveščo zaroto. Ali se bosta Tim in Ted ponovno povezala v dobro misije?
 
REŽIM (The Regime)
HBO: nova nadaljevanja ob ponedeljkih ob 20. uri
2024 | drama | HBO Original | mini serija
Temačno komična serija s šestimi epizodami pripoveduje zgodbo o življenju znotraj obzidja sodobnega avtoritarnega režima, ki se začne razpadati. Potem ko nekaj časa ni zapustila palače, postaja kanclerka Elena Vernham (Kate Winslet) vse bolj paranoična in nestabilna, ko se obrne na nestabilnega vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) kot malo verjetnega zaupnika. Ker Zubakov vpliv na kanclerko še naprej raste, Elenini poskusi, da bi razširila svojo moč, sčasoma povzročijo razpad palače in države okoli nje.

 



VEM, KAKO DIHAŠ (I Know Your Soul)

HBO 3 premiera: 28. aprila ob 21. uri
2023 | kriminalna drama | serija
Njen zadnji primer tožilko in mater samohranilko Neveno osebno prizadene, ko najstnik šole, ki jo obiskuje njen sin, stori samomor. Nevena kmalu izve, da šola morda skriva zlorabe med učenci in da bi lahko bil njen sin eden izmed sodelujočih.
Sinopsise in fotografije poiščite na novinarski strani: https://press-hr.wbd.eu/

VIR: WBD