napovednik

Poglejte, kaj v januarju izpostavljamo iz bogate ponudbe Warner Bros. Discovery Channel – Discovery TV, TLC, HGTV in HBO.
 

 

 
ODSTRANJEVALKA MOZOLJEV: RETROSPEKTIVA (Dr. Pimple Popper: Pop Ups)
PREMIERA: 12. januarja ob 20. uri
Serija, polna zakulisnih dejstev in dodatnih prizorov. Nekdanji pacienti razkrivajo, kako se je njihovo življenje spremenilo zaradi zdravljenja pri dr. Sandri Lee.
 
GWYNETH PROTI TERRYJU (Gwyneth vs Terry: The Ski Crash Trial)
PREMIERA: 14. januarja ob 21. uri
Ko sta igralka Gwyneth Paltrow in upokojeni optometrist Terry Sanderson trčila na smučišču v Utahu, je poškodovani Sanderson tožil Paltrow zaradi nepremišljenega smučanja.
 
90 DNI: SAMSKO ŽIVLJENJE (90 Day: The Single Life)
PREMIERA: 19. januarja ob 14. uri
Priljubljeni sodelujoči šova »90 dni do poroke« so ponovno samski. Želijo si znova najti ljubezen in se znebiti prtljage iz preteklosti. Krmarijo po svetu spletnega spoznavanja, zmenkov »na slepo« in prvih zmenkov ter se morajo znova naučiti, kako biti v ekskluzivni zvezi z nekom.
 

 
S SREČKO DO SANJSKEGA DOMA (My lottery Dream Home)
PREMIERA: 15. januarja ob 22. uri
David Bromstad Američanom pomaga kupiti nepremičnine njihovih sanj. Gre za družine, pare in posameznike, ki so zadeli na srečelovu.
 
OD PODRTIJE DO ČUDOVITE HIŠE (Fixer to Fabulous – Horse Ranch)
PREMIERA: 24. januarja ob 21. uri
Dave in Jenny Marrs obnavljata klasične domove v Bentonvillu v Arkansasu. Ustvarjalni par poustvarja zgodovinske domove na tem območju za potencialne kupce.
MEJNA KONTROLA: ŠVEDSKA (Border control Sweeden)

PREMIERA: 26. januarja ob 21. uri
V Arlandi moški skuša v tujino pretihotapiti 30 milijonov gotovine. Na meji v Skånu ustavijo avto, poln alkohola.
 
PRAVI DETEKTIV: DEŽELA TEME (True Detective: Night Country)
HBO premiera: 15. januarja ob 20. uri
2024 | kriminalistična drama | HBO Original  | serija
Dotakni se teme in tema se te bo dotaknila. Napeta kriminalna drama, ki spremlja problematične policiste in napete preiskave, ki jih potisnejo na rob.
LUCY IN DESI (Being the Ricardos)
HBO PREMIERA: 7. januarja ob 20. uri
2021 | biografska drama | film
Leta 1952 močni hollywoodski par Lucille Ball in Desi Arnaz ogrožajo šokantne zasebne obtožbe, politično blatenje in kulturni tabuji. Od ponedeljkovega branja scenarija do scenaristične sobe, v studiu in za zaprtimi vrati, doživite razkrivajoč vpogled v kompleksno romantično in poklicno razmerje para v enem kritičnem tednu produkcije njune revolucionarne televizijske humoristične nanizanke »I Love Lucy«.
 
PUNCA ZA VSE (No Hard Feelings)
HBO PREMIERA: 14. januarja ob 20. uri
2023 | romantična komedija | film
Jennifer Lawrence v tej komediji igra Maddie, neodgovorno 32-letnico, ki se odzove na oglas dveh skrbnih staršev, ki iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi ta pridobil nekaj samozavesti pred fakulteto.
 
POROČILO (The Report)
HBO PREMIERA: 21. januarja ob 20. uri
2019 | triler | film
Ko uslužbenec senata Daniel J. Jones vodi preiskavo Ciinega programa pridržanja in zasliševanja po 11. septembru, odkrije šokantne skrivnosti.
SIN (The Son)
HBO PREMIERA: 28. januarja ob 20. uri
2022 | drama | film
Poučna zgodba, ki spremlja družino, ki se po razpadu trudi znova združiti. »Sin« spremlja Petra, čigar živahno življenje z otrokom in novo partnerko Beth se obrne na glavo, ko se na njegovih vratih pojavi bivša žena Kate, da bi se pogovorila o njunem sinu Nicholasu, ki je zdaj najstnik. Mladenič že mesece manjka v šoli in je zelo problematičen. Peter se trudi skrbeti za Nicholasa, kot bi si želel, da zanj skrbi njegov oče, medtem ko se poskuša posvetiti svojemu in Bethinemu novemu sinu, v službi pa mu ponudijo sanjsko pozicijo v Washingtonu. Vendar ko posega po preteklosti, da bi popravil svoje napake, izgubi izpred oči, kako ohraniti Nicholasa v sedanjosti.


VIR: WBD