Poglejte, kaj izpostavljamo iz bogate septembrske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV, ID in HBO.

PREŽIVETJE NA SPLAVU (Survive the Raft)

PREMIERA: 17. september ob 21:00

Skupina neznancev sodeluje v radikalnem družbenem eksperimentu, kjer morajo živeti in delati na morju. Bodo osebni interesi spodkopali njihove možnosti za osvojitev bogastva?
90 DNI DO POROKE: ZADNJE LETOVIŠČE (90 Day: The Last Resort)

PREMIERA: 27. september ob 21:00

Pari iz oddaje 90 dni obiščejo sanjsko letovišče, da bi rešili svoje zveze. Jih bo intenziven terapevtski oddih pripeljal nazaj na pravo pot?
PRENOVA DRUŽINSKE DEDIŠČINE (Revealed)

PREMIERA: 6. september ob 21:00

Družinska zgodovina, dediščina in kultura lastnikov hiš je navdih za vsako prenovo v najnovejši HGTV seriji. Oblikovalka in mati dveh otrok Veronica Valencia ter njena ekipa se bodo sestali s strankami, da bi izvedeli več o njihovih družinah in pomembnih trenutkih iz njihove preteklosti. V vsaki epizodi se bo Veronica posvetovala tudi z raziskovalcem družinskih dreves, da bi izvedela več o kulturni identiteti svojih strank.

NIČVREDNE HIŠE S4 (Unsellable houses S4)

PREMIERA: 25. september ob 21:00

Nepremičninski svetovalki, dvojčici Leslie Davis in Lyndsay Lamb priskočita na pomoč obupanim lastnikom z izjemnimi prenovami in pomagata prodati njihove dolgočasne domove.


VELIKA PREVARA (The Big Swindle)

PREMIERA: 28. september ob 22:00

2022 | dokumentarna serija

Ljudje so zbrali 45.000 funtov za 39-letno Nicole Elkabbas, da bi plačali njeno drago zdravljenje raka. A kasneje je fotografija vzbudila sum, da je bilo vse laž.

NENAVADEN PRIMER NATALIE GRACE (The Curious Case Of Natalia Grace)

PREMIERA: 10. september ob 21:00

2022 | dokumentarna serija

Ko Barnetti posvojijo Natalio, ki naj bi bila šestletna ukrajinska sirota, doživijo nočno moro, ko izvejo, da morda ni stara šest niti Ukrajinka.

FLASH (The Flash)

PREMIERA: 6. septembra ob 20:00

2023 | akcija | film

Vzporedni svetovi doživijo kolaps, ko Barry uporabi svoje supermoči za potovanje nazaj v času, da bi spremenil dogodke iz preteklosti. Njegov poskus, da bi rešil svojo družino, nehote spremeni prihodnost in Barry je ujet v resničnosti, kamor se je vrnil general Zod, ki grozi z uničenjem. Tam ni superjunakov, ki bi mu pomagali, razen če Barryju uspe prepričati upokojenega, zelo drugačnega Batmana in rešiti zaprtega Kriptonca ... a ne tistega, ki ga išče. Barryjevo edino upanje za rešitev sveta, v katerem se je znašel, in za vrnitev v prihodnost, ki jo pozna, je boj za življenje. Ali bo največja žrtev dovolj za vnovično ponastavitev njegovega vesolja?

MOŽ Z IMENOM OTTO (A Man Called Otto)

PREMIERA: 24. september ob 20:00

2022 | drama | film

Tom Hanks ima glavno vlogo v prisrčni drami o življenju in izgubi, posneto po knjižni uspešnici Fredricka Backmana. Zgodba o moškem, ki je po smrti soproge izgubil smisel, vendar najde nov zagon s prihodom svojih novih sosedov.

HITRI IN DRZNI 9: DRZNA SAGA (F9 THE FAST SAGA)

PREMIERA: 10. september ob 20:00

2021 | akcija | film

V devetem delu franšize "Hitri in drzni" se mora Dom Toretto (Vin Diesel) soočiti z grehi iz svoje preteklosti, da bi rešil tiste, ki jih ima najraje. Franšiza "Hitri in drzni" pospeši, ko se vrne režiser Justin Lin, ki zbere zvezdniško zasedbo. Pomen družine je na preizkušnji kot še nikoli doslej. Dom Toretto je prisiljen opustiti tiho življenje in se pridružiti stari ekipi v boju proti bratu.

TROLI NA SVETOVNI TURNEJI (TROLLS WORLD TOUR)

PREMIERA: 13. september ob 07:45

2020 | Animirani | film

Popi in Veja morata združiti šest različnih plemen Trolov, predanih različnim glasbenim žanrom, da bi našli skupno harmonijo, ki bo rešila vse. Svet kraljice Popi in Veje bo postal večji in glasnejši, potem ko izvesta, da pripadata le enemu od plemen Trolov, ki se posvečajo šestim različnim vrstam glasbe: funk, country, tehno, klasična, pop in rock. Naši junaki se odpravijo na pustolovščino.


ZVITA PLOČEVINA (Twisted Metal)

PREMIERA: 25. september ob 21:00

2022 | akcija | nova serija

Visokooktanska akcijska komedija o gobezdavem tujcu, ki dobi priložnost za boljše življenje, če mu bo uspelo dostaviti skrivnostni paket čez postapokaliptično puščavo.

VIR: WBD