Poglejte, katere naslove izpostavljamo iz bogate novembrske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV, HBO in CINEMAX 2.

Poglejte, katere naslove izpostavljamo iz bogate novembrske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV, HBO in CINEMAX 2.

DOWNEYJEVI SANJSKI AVTOMOBILI (Downey's Dream Cars)

PREMIERA: ob četrtkih ob 20:00

Robert Downey Jr. obnavlja klasične avtomobile in je obenem zavezan boju proti podnebnim spremembam. Svoje ljubljene stare avtomobile popelje v prihodnost in jih naredi hitrejše, zmogljivejše in učinkovitejše, medtem ko ohranja njihove duše nedotaknjene.


MARK ROBER IN MAŠČEVALNI INŽENIRJI (Mark Rober's Revengineers: Attention Bad Shoppers)

PREMIERA: 19. november ob 20:00

Mark Rober in ekipa se maščujejo brezobzirnim kupcem, ki se prenajedajo pri brezplačnem pokušanju na kmečki tržnici.


90 DNI DO POROKE (90 Day Fiancé)

PREMIERA: ob sobotah ob 20:00

Pari se s pomočjo edinstvene vize podajajo na 90-dnevno popotovanje. Partnerji iz tujine prihajajo v ZDA, kjer bodo imeli 90 dni časa za poroko, ali pa bodo morali oditi.


KIM PROTI KANYEJU: LOČITEV (Kim vs Kanye: Divorce)

PREMIERA: 12. november ob 21:00

Zakulisna zgodba o kontroverznem mogotcu Kanyeju Westu in njegovem boju, da bi ohranil svojo družino med bridkim dvoletnim postopkom ločitve od Kim Kardashian.


POCENI RAZKOŠJE MED ŠTIRIMI STENAMI (Luxe for less)

PREMIERA: 15. november ob 22:00

Notranji oblikovalec Michel Smith Boyd in njegova ekipa uredijo luksuzno udobje za elegantno družino. Prenova vključuje velik kuhinjski otok in razkošno pisarno.


PRENOVA V DUHU NARAVE (Building roots)

PREMIERA: 30. november ob 22:00

Oblikovalska mojstra Ben in Cristi Dozier premikata meje s svojimi projekti, s katerimi preproste domove v Koloradu spreminjata v edinstvene življenjske prostore za svoje kliente.


JULIA II (Julia II)

HBO premiera: 23. novembra ob 21:35

2022 | biografska drama | Max Original |  2. sezona

V drugi sezoni se Julia in njen zvesti mož Paul vračata s svojega doma v Franciji in odkrijeta, da je njen uspeh spremenil vse. Z edinstvenim joie de vivre se mora tudi njena ekipa soočati s televizijo WGBH, Belo hišo in grožnjami iz pretekLosti, medtem ko tlakujejo novo pot na javni televiziji in se soočajo z družbenimi problemi, ki obstajajo še danes. 

65 (65)

HBO premiera: 26. novembra ob 22:15

2023 | ZF | film

V akcijskem znanstvenofantastičnem filmu Adam Driver igra pilota astronavta Millsa, ki strmoglavi na neznanem planetu. Za rešitev ima le eno priložnost in Mills se mora prebiti čez neraziskano ozemlje, kjer od vsepovsod prežijo velikanska, smrtonosna bitja.

KO LJUBEZEN SPET POTRKA (Love Again)

HBO premiera: 18. november ob 18:15

2023 | dramedija | film

Priyanka Chopra, Sam Heughan in Céline Dion so soigralci v romantični komediji, kjer ženska, ki skuša preboleti smrt svojega fanta, pošilja romantična sporočila na njegov stari telefon. Pri tem nevede vzpostavi odnos z novim lastnikom telefonske številke.

VITEZI ZODIAKA (Knights of the Zodiac)

HBO premiera: 25. november ob 20:00

2023 | akcija | film

Zgodba, ki temelji na mednarodni animejski senzaciji, prvič v živo prinaša sago Saint Seiya na velika platna. Svojeglavi najstnik Seiya (Mackenyu) se preživlja z uličnimi boji za denar, medtem ko išče svojo ugrabljeno sestro. Ko se med nekim spopadom nehote pokažejo mistične moči, za katere ni vedel, da jih ima, se Seiya nenadoma znajde v svetu vojskujočih se svetnikov, starodavnega čarovniškega usposabljanja in utelešene boginje, ki potrebuje njegovo zaščito. Če hoče preživeti, se bo moral sprijazniti s svojo usodo in žrtvovati vse, da bi prevzel svoje mesto med Vitezi zodiaka.

DALILAND (Dali Land)

HBO premiera: 5. november ob 20:00

2022 | biografska drama | film

V ostrem nasprotju z živahno sceno New Yorka iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja niz spominskih prebliskov sledi zgodbi o intenzivni mladi ljubezni Dalija in Gale. Skozi romantično prizmo, obarvano z njegovim hrepenenjem po tistem, kar je izgubil, Dali pripoveduje Jamesu zgodbe o svoji mladosti.

PUSTITE GA (Let Him Go)

HBO premiera: 12. november ob 20:00

2020 | triler | film

Za oskarja nominirana Diane Lane in dobitnik oskarja Kevin Costner sta soigralca v trilerju, ki se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, kot upokojeni šerif George Blackledge in njegova žena Margaret. Tri leta po nesrečni smrti njunega sina Jamesa zakonca zapustita svoj dom, da bi rešila bivšo snaho Lorno in svojega vnuka Jimmyja iz krempljev njune nove, nasilne družine Weboys.

JUTRIŠNJA VOJNA (The Tomorrow War)

HBO premiera: 26. november ob 20:00

2021 | akcija | film

Skupina časovnih popotnikov iz leta 2051 prispe v sedanjost z nujnim sporočilom: prihodnje človeštvo izgublja svetovno vojno proti smrtonosni tuji vrsti. Vojake in civiliste iz sedanjosti je zato treba prestaviti v prihodnost in se pridružiti tamkajšnjemu boju. Dan Forester je odločen rešiti svet za svojo hčer, zato združi moči z znanstvenikom in s svojim odtujenim očetom, da bi skupaj na novo napisali usodo planeta.


ZGODBE IZ KOSTANJEVIH GOZDOV (Stories From The Chestnut Woods)

Cinemax 2 premiera: 25. november ob 20:30

2019 | drama | slovenski film

Nekoč sta nekje v daljni deželi živela ostarela mož in žena. Starka je zbolela in umrla, starec, skopuški tesar, pa je ostal sam. Ko je razmišljal o življenju, ki ga je živel, je srečal mlado žensko, prodajalko kostanja, ki je obupno želela zapustiti dom in poiskati boljše življenje v tujini. Osamljeni duši, obdani samo s surovo naravo, delita lepe spomine in razmišljata o svoji prihodnosti. Naj ju še naprej preganja življenje, kakršno je bilo, ali pa ju kliče druga pot, da se pridružita neštetim drugim na razmajanem vozu v neznano življenje?

VIR: WBD