napovednik

Poglejte, katere naslove izpostavljamo iz bogate decembrske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV in HBO.
VRT: KOMUNA ALI KULT? (The Garden: Commune or Cult?)
PREMIERA: 3. december ob 22:00
Skrivnostna skupnost v divjini, ki je postala viralna na TikToku, je označena kot kult. Prvič odpirajo svoja vrata kameram iz zunanjega sveta. Kakšen bo odgovor na vprašanje, ali je Vrt komuna ali kult?
PO DOMAČE Z DEBOERJEVIMI (Down Home Fab)
PREMIERA: 11. december ob 21:00
Chelsea in Cole DeBoer preživljata najzahtevnejše obdobje v življenju, saj želita zgraditi uspešno gradbeno podjetje, ob tem pa vzgajata še svoje štiri otroke.
OBNOVE V VETROVNEM MESTU: ALISONIN SANJSKI DOM (Windy City Rehab: Alison's Dream Home)
PREMIERA: 14. december ob 21:00
Alisonina velika ideja se spremeni v veliko težavo, ko ji zmanjka denarja za doslej največji osebni projekt prenove. Ji bo vendarle uspelo?
SANJSKI DOM: BENOVA DELAVNICA (Home Town: Ben's Workshop)
PREMIERA: 22. december ob 16:00
Ben Napier si nadene božično obleko, nakar se z Erin in prijatelji iz sveta slavnih lotijo prazničnih projektov, ki bodo Misisipi napolnili z božičnim veseljem.
VSI STARI NOŽI (All the Old Knives)
HBO premiera: 3. december ob 20:00
2022 | triler | film
CIA odkrije, da je eden od agentov izdajal informacije, ki so več kot sto ljudi stale življenja, in veteranski operativec Henry Pelham dobi nalogo, da najde informatorja med nekdanjimi sodelavci. Skupaj z nekdanjo kolegico in ljubimko Celio Harrison zabrišeta mejo med službo in strastjo, ko se lotevata globalnega vohunstva, moralne dvoumnosti in smrtonosne izdaje.
KRUDOVI: NOVA DOBA (The Croods: A New Age)
HBO premiera: 31. december ob 20:30
2020 | animirani film
Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.
SPIDER-MAN: POTOVANJE SKOZI SPIDER-SVET (Spider-Man: Across The Spider-Verse)
HBO premiera: 24. december ob 20:00
2023 | animirani film
Miles Morales se vrača v naslednjem poglavju sage o mnogoterih vesoljih Spider-manov. Po vnovičnem snidenju z Gwen Stacy se prijazni fant iz Brooklyna katapultira skozi vesolje Spider-manov, kjer naleti na ekipo sebi podobnih superjunakov, ki je zadolžena za varovanje njegovega obstoja. Toda ko se junaki sprejo o tem, kako se spopasti z novo grožnjo, se Miles znajde v boju z drugimi Spider-mani in na novo mora ugotoviti, kaj pomeni biti junak, da bi lahko rešil tiste, ki jih ima najraje.

VIR: WBD