Novi razvedrilni oddaji TV Slovenija

Gledalke in gledalce TV Slovenija bomo od februarja ob koncih tedna razvajali z novima razvedrilnima oddajama. Prihajata Sobotno popoldne in Nedeljsko popoldne.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
25. januar 2022 ob 11:25
RTV SLO

Sobotno popoldne



Ana Tavčar in Lorella Flego, zaljubljeni v vse lepo, sta voditeljici nove razvedrilne oddaje Sobotno popoldne. Oddaja bo na sporedu ob sobotah ob 17.40 na TV SLO 1. Foto: ZEN

Oddajo Sobotno popoldne bosta vodili zelo povezani in uigrani voditeljici Lorella Flego in Ana Tavčar. Po njunem nastopu in izgledu lahko tudi v Sobotnem popoldnevu pričakujemo samozavestno, toplo, zdravo in prijazno oddajo, ki bo govorila o vsem lepem – od bivanjskega sloga, arhitekture, kulture bivanja do kulture oblačenja, vedenja, pozitivne psihologije, zdravja, duhovnosti in življenjskega sloga.

»Z našo sodobno svetovalno oddajo bomo našim gledalkam in gledalcem, mlajšim in zrelejšim, nahranili dušo,« pravi voditeljica in sourednica Sobotnega popoldneva Ana Tavčar.



Ana Tavčar obljublja, da bosta z Lorello gledalcem in gledalkam nahranili dušo. Foto: Zen

» … In super se mi zdi, da imamo v času negotovosti in negativnih novic tudi nekaj svetlega, ležernega in lepega, da damo ljudem vedno upanje in jih 'držimo gor'«, Anine misli dopolni Lorella Flego, ki bo z Ano Tavčar oddajo urejala in vodila.



Nekaj lepega, ležernega, svetlega, potrebujemo nekaj, da nas "drži gor", je prepričana voditeljica Lorella Flego. Foto: Zen



Lorella in Ana. Foto: ZEN

Poleg znanih in zvenečih imen bosta v goste povabili tudi najboljše psihologe, osebne trenerje, astrologe, terapevte, strokovnjake za dom ter lepotne in modne svetovalce.

Včasih bo ena od voditeljic svojo vlogo zamenjala in stopila v čevlje gostov. Radovedna izpraševalka bo Ana, Lorella pa bo tista, ki bo s svojim bogatim znanjem – je namreč psihologinja in modna strokovnjakinja – ljubiteljem vsakršne estetike svetovala tudi sama.

Uro in 15 minut dolga oddaja Sobotno popoldne se bo začela ob 17.40 na TV SLO 1, prvič bo na sporedu v soboto, 5. februarja.



Nedeljsko popoldne



Nedeljsko popoldne bomo uživali z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom. Začnemo 6. februarja ob 17.40 na TV SLO 1. Foto: David Lotrič Banović

Ustvarjalci razvedrilne nedeljske oddaje Nedeljsko popoldne pa bodo užitke iskali drugje. Bernarda Žarn in Jože Robežnik bosta uživala v pogovorih z zanimivimi znanimi, aktualnimi gosti iz sveta estrade, v tej mozaični oddaji pa bosta gostila tudi po dva gosta oziroma gostji, za katera se bosta kar najbolj potrudila, da jima priredita zabavo v obliki iger.

V goste prihajajo znan Slovenec ali Slovenka, ki bo s sabo pripeljal oziroma pripeljala nekoga, s komer sta v življenju tako ali drugače povezana. Kako se bosta gosta izkazala v igrah, bomo ob obilici smeha odkrivali vsakokrat znova. Zabavne igre, ki jih bosta v izziv dobivala vso oddajo, bodo s svojimi telefonskimi glasovi ocenjevali tudi gledalci; njihove glasove bomo prišteli k uspešno opravljenim igram, seštevek pa bo določil zmagovalca oddaje. V igre bomo poleg tekmovalnega para v zaključnem delu vključili tudi ostale pogovorne goste oddaje in nastopajoče glasbenike.



Izzivi, pravi Bernarda, so času primerni, a za mojstrico ni nič težko. Veseli se sodelovanja z Jožetom. Foto: David Lotrič Banović



Bomo videli, kdo se bo najslajše smejal - gledalci, tekmovalci, Bernarda, Gianni ali ... Jože! Foto: David Lotrič Banović

Bernarda Žarn in Jože Robežnik sta uigran in razigran voditeljski par. »V teh s covidom zaznamovanih časih je kar izzivalno pripravljati oddaje, ki slonijo na gostih. Zaradi bolezni in izolacij se lahko zgodi, da kdo v zadnjem trenutku ne more priti in potem sestavljamo oddajo znova in na novo. A vedno z veseljem. Veselim se tudi še bolj intenzivnih sodelovanj z Jožetom. In gotovo tudi smejanj,« pravi Bernarda Žarn.

S terena se nam bo v oddajo Nedeljsko popoldne oglašal posebni reporter, enfant terrible zamejske italijanske scene Gianni. Obiskal bo različne kulturne ustanove in nam jih predstavil na precej nenavaden in duhovit način. Izvedeli bomo vse tisto, česar si sami ne upamo vprašati.

Razvedrilna oddaja Nedeljsko popoldne bo na sporedu ob nedeljah od 6. februarja, vsakokrat ob 17.40 na TV SLO 1.


Služba za komuniciranje RTV Slovenija
Vira fotografij: Zen in David Lotrič Banović