Zadnje epizode serije Fear The Walking Dead bodo zelo napete. S tem ko je Shrike izgubila svoj vpliv, so se okoliščine popolnoma spremenile. Skrivnostni otok PADRE ni več to, kar je bil.

Zadnje epizode serije Fear The Walking Dead bodo zelo napete. S tem ko je Shrike izgubila svoj vpliv, so se okoliščine popolnoma spremenile. Skrivnostni otok PADRE ni več to, kar je bil. Madison pa je zdaj še bolj trdno odločena, da spremeni PADRE v varno zatočišče, kar naj bi bil že od vsega začetka. 

V 4. sezoni serije se je Madison žrtvovala, da bi rešila svoja otroka Nicka (Frank Dillane) in Alicio (Alycia Debnam-Carey) ter njuna prijatelja Victorja (Colman Domingo) in Luciano (Danay García). Ko smo že mislili, da Madison ni preživela, se je ob zaključku 7. sezone vrnila. Žal je bila prepozna, da bi se ponovno združila svojim otrokoma, se pa v drugem delu 8. sezone poveže z Victorjem Strandom. Madison pa ni edini lik, ki smo ga že imeli za mrtvega in se je potem ponovno vrnil. 

Vrača se tudi Troy Otto, star sovražnik Madison in Victorja, za katerega smo mislili, da je mrtev, ko ga je Madison v 3. sezoni pri jezu Gonzales onesposobila z udarcem s kladivom. Troy se je zdaj vrnil in želi vedeti več o skrivnostnem otoku PADRE. Le kako se bo vse skupaj razpletlo? Bo prevladalo zlo ali bo zmagalo dobro?

Zaključne epizode serije Fear The Walking Dead nam obljubljajo napeto dogajanje. Na kanalu AMC jih boste lahko gledali od 23. oktobra dalje vsak ponedeljek ob 3.00, s ponovitvijo isti dan ob 22.00. Serija se bo zaključila v ponedeljek, 20. novembra, z zadnjima dvema epizodama, ki bosta predvajani ena za drugo.

Napovednik serije: https://fb.watch/nIDxrRPrtP/

VIR: IPPR