Julij na HBO Max streaming platformo prinaša premiero nove serije Stevena Soderbergha

JULIJ NA HBO MAXU
Julij na HBO Max streaming platformo prinaša premiero nove serije Stevena Soderbergha „Sklenjen krog“ kot tudi novih sezon serij „Čudodelnika“ in „Kaj počnemo v mraku“, medtem ko ob četrtkih v ponudbo prihajajo nove epizode druge sezone serije „In kot bi mignil...“Viola Davis navdušuje v izjemni resnični zgodbi z naslovom „Ženska kralj“, cela družina pa bo lahko uživala v komediji „Lil, Lil, krokodil“.Med dokumentarnimi filmi izpostavljamo Max Original dokumentarno serijo v treh delih „Supermočni: DC“, ki predstavlja do sedaj neviden pogled na DC vesolje, športni dokumentarec „Shaun White: Zadnje olimpijske igre“ o trikratnem dobitniku zlate medalje kot tudi tridelni dokumentarec „Išče se milijonar“, ki prikazuje desetletje dolgo špansko iskanje lastnika izgubljene loterijske srečke, vredne skoraj 5 milijonov evrov.
Read more
/
SKLENJEN KROG (Full circle), 1. sezonaHBO MAX PREMIERA: 13. julij2023 | kriminalistična drama | Max OriginalNova serija režiserja Stevena Soderbergha in scenarista Eda Solomona, „Sklenjen krog“ bo imela premiero 13. julija na HBO Max streaming platformi, ko bosta na voljo prvi dve epizodi. V seriji med drugim igrajo Claire Danes, Zazie Beetz, Timothy Olyphant in Dennis Quaid. Zgodba spremlja preiskavo neuspešne ugrabitve, ki odkriva dolgo varovane skrivnosti, ki povezujejo več junakov in kultur v današnjem New Yorku.   
/
ČUDODELNIKA IV (Miracle Workers S4), 4. sezonaHBO MAX PREMIERA: 11. julij2023 | komedijaV postapokaliptični prihodnosti se puščavski bojevnik in neusmiljena vojščakinja soočata z distopično nočno moro ustalitve v predmestju. Skupaj krmarita skozi eksistencialne grozote zakonskega življenja in življenja v majhnem mestu, vse to pod dvomljivim vodstvom premožnega preprodajalca z odpadki.
/
KAJ POČNEMO V MRAKU V (What We Do in the Shadows V), 5. sezonaHBO MAX PREMIERA: 18. julij2023 | komedija„Kaj počnemo v mraku“ v dokumentarnem stilu prikazuje vsakodnevno (ali vsakonočno) življenje treh vampirskih sostanovalcev v newyorški četrti Staten Island, ki skupaj živijo že na stotine let. Samooklicani vodja skupine je "Nandor Nepopustljivi", veliki vojščak in osvajalec iz časov otomanskega cesarstva. Potem je tukaj še britanski vampir "Laszlo", odpadniški aristokrat in gizdalin, kot si reče sam. 
/
NAJSTNICA EUTHANASIA II (Teenage Euthanasia II), 2. sezonaHBO MAX PREMIERA: 28. julij2023 | animirana komedija | Adult SwimOsrednji lik Teenage Euthanasie, ki se dogaja v notranjosti Floride v bližnji prihodnosti, so Fantasy Family, lastniki pogrebnega zavoda Tender Endings; babica Baba, njena odrasla otroka stric Pete in Trophy ter Trophyjeva najstniška hčerka Euthanasia ("Annie").HARLEY QUINN IV (Harley Quinn IV), 4. sezonaHBO MAX PREMIERA: 26. julij2023 | animirana komedijaHarley Quinn je končno enkrat za vselej prekinila z Jokerjem in se poskuša osamosvojiti kot zločinka Queenpin iz Gotham Cityja.
/
IN KOT BI MIGNIL... (And Just Like That...), 2. sezonaNove epizode ob četrtkih2023 | drama | Max OriginalNovo poglavje serije "Seks v mestu" spremlja Carrie, Mirando in Charlotte, ki se od zapletene resničnosti življenja in prijateljstva pri tridesetih premikajo k še bolj zapleteni resničnosti življenja in prijateljstva pri petdesetih.
/
ŽENSKA KRALJ (The Woman King), filmHBO MAX PREMIERA: 7. julij2022 | akcijska dramaIzjemna zgodba o enoti bojevnic Agojie, ki je zaščitila afriško kraljestvo Dahomej v 19. stoletju s spretnostjo in odločenostjo, kakršnih svet še ni videl. Film sledi čustvenemu potovanju generalke Nanisce (Viola Davis), ki usposablja naslednji rod nabornic.Režiserka: Gina Prince-BythewoodVloge: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, John Boyega
/
LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile), filmHBO MAX PREMIERA: 16. julij2022 | družinska komedijaKo se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.Režiserja: Josh Gordon, Will SpeckVloge: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman
/
SUPERMOČNI: DC (Superpowered: The DC Story)HBO MAX PREMIERA: 20. julij2023 | dokumentarni | Max OriginalSerija v treh enournih delih, ki sta jo režirala Leslie Iwerks (nominirana za oskarja in emmy) in Mark Catalena (nominiran za emmy in dobitnik Peabodyjeve nagrade), ima premiero 20. julija, ko bodo na voljo vse tri epizode. Ta dokumentarna serija predstavlja do sedaj neviden pogled na DC vesolje, ki omogoči oboževalcem, da ponovno odkrijejo svet likov kot tudi začetek legendarnih stripov, razvoj in skoraj devet desetletij kulturnega vpliva na različne umetniške forme.
/
IŠČE SE MILIJONAR (Wanted: Millionaire)HBO MAX PREMIERA: 7. julij2022 | dokumentarni | HBO ŠpanijaV resnični zgodbi o prevari in pohlepu mestece A Coruña v Španiji išče pogrešanega lastnika izgubljene loterijske srečke, vredne skoraj 5 milijonov evrov. Lokalna vlada sproži desetletno preiskavo, v kateri se razkrivajo protislovja in vprašljivi alibiji.
/
SHAUN WHITE: ZADNJE OLIMPIJSKE IGRE (Shaun White: The Last Run)HBO MAX PREMIERA: 6. julij2023 | športni dokumentarecNagrajena režiserja Shaul Schwarz in Christina Clusiau spremljata trikratnega dobitnika zlate medalje Shauna Whitea, ki se poteguje za zadnji nastop na zimskih olimpijskih igrah 2022. Med branjenjem naslova Shaun v intervjujih razmišlja o dediščini, ki presega šport.Sinopsise in fotografije lahko najdete v press centru: https://press-si.wbd.eu/

PR - Warner Bros. Discovery