Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila tako otroke, kot tudi malo starejše obiskovalce.

Sinhronizirana družinska pustolovščina JEŽEK SONIC 2 je v soboto v Cineplexxu Kranj doživela premiero, ki sta se je udeležila režiser slovenske sinhronizacije, Uroš Buh z družino ter igralka Karin Komljanec, ki je v filmu posodila glas Rachel.
 
V kakšne pustolovščine se je tokrat podal sonični ježek so preverili tudi nekateri znani obrazi.
Influencerka Ana Žontar Kristanc si je film ogledala z družino, sobotno popoldne v kinu je v družbi hčerke in sina preživela tudi blogerka Tina Guček. Velik ljubitelj Ježka Sonica je nekdanji telovadec, Sašo Bertoncelj, ki je na premiero pripeljal svoja sinova. Deževno popoldne je v kinu preživela tudi vizažistka Nataša Rhind-Tutt v družbi prijateljice in otrok.
Za dobro vzdušje v dvorani je skrbel moderator Dejan Krajnc, ki je z žrebom v nagradni igri razveselil tri dobitnike nagrad. Vsi otroci pa so se po koncu filma posladkali z Monte sladoledom.
 
Ana Žontar Kristanc z družino v družbi Dejana Krajnca

 

Foto: Mediaspeed
 
JEŽEK SONIC – SE GA ŠE SPOMNITE. KDO JE JEŽEK SONIC? Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve in ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Ima pa tudi izjemno sposobnost, da je hitrejši od zvoka. Ima zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Zase rad pravi, da je majhna modra kepa superenergije v izredno čednem paketu. In da bi rešil svoj planet, je prišel na našega. V izvirni različici mu je glas posodil Ben Schwartz, v sinhronizirani pa Voranc Boh.
 
 

PR: CINEPLEXX