pregled dogodkov

BIH, Sarajevo, 2.-5. november 2022 Predstavitev Press Clippinga Banja Luka in Slovenija na 19. PRO PR konferenci
V četrtek, 3. 11. 2022, sta se Vladimir Savić (Press Clipping Banja Luka) in Mateja Črešnar (Presss Clipping Maribor) predstavila na 19. PRO PR konferenci v Sarajevu. Osrednja tema predavanja je bil projekt merjenja oglasne vrednosti volilnih kampanj v Bosni in Hercegovini, Mateja pa je predstavila Social Metrix projekt, s katerim zajemamo real-time podatke na temo predsedniških volitev v Sloveniji.

SEPTEMBER, ZAGREB
YCB ZAGREB

Mateja Črešnar in Daša Bratuša sta študentom in dijakom na Youth Business Campu v Zagrebu predstavili pomen podjetja na širšem trgu in kako se lahko naše delo vključi v vse ravni komunikacijskih strategij podjetja.

IRDO
Strategi za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj

Zelo smo ponosni na nove veščine, spretnosti, znanje in priložnosti, s katerimi bo upravljala naša vodja clipping oddelka, nova strateginja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj Mihela Dušej.

TEAMBUILDING
Jesenski piknik V septembru smo se v sobotnem popoldnevu zbrali zaposleni in se v sproščenem in veselem vzdušju družili ob dobri hrani in pijači.
 
DOGODKI
Greenwashing

Inštitut za strateške rešitve je izvedel prvi brezogljični regijski dogodek Od besed k dejanjem. Pomembna tema je bila  tudi greenwashing oz. zeleno zavajanje, ki je s pomočjo Press Clippingove statistike predstavil dr. Jure Stojan. Podatki so pokazali, da je viden trend pojavljanja in znatno povečanje števila objav od leta
2021 naprej. Prvotni prevod zeleno pranje pa zamenjuje zeleno zavajanje,
ki se je bolj prijel.

DOGODKI
Predstavitev na FIBEPU

Na letošnji mednarodni FIBEP konferenci se je predstavila tudi naša Mateja Greifoner. Predstavila je analizo kampanje Slovenija v rumenem, ki je v  nekaj dneh povezala svetovne agencije in ustvarila zgodovinski uspeh tako na športni kot tudi medijski ravni.
>> Preberi več

NOVO PARTNERSTVO
Novo partnerstvo z United Partners

Z velikim zadovoljstvo in veseljem razglašamo novo partnerstvo z United Partners, eno najuspešnejših komunikacijskih agencij v jugovzhodni Evropi. Izjemno smo ponosni, da smo lahko združili moči in bomo v prihodnje nadgrajevali in krepili PR in marketinške storitve za agencije po vsem svetu.


Prav tako smo pridobili novega naročnika: KYNDRYL - največjega globalnega ponudnika storitev informacijske infrastrukture, ki se ponaša z več tisoč
strankami podjetji v več kot 60 državah po svetu. Podjetje oblikuje, izdeluje, modernizira in upravlja s kompleksnimi informacijskimi sistemi, na katere se vsak dan zanaša ves svet.

DOGODKI
Dan PR

Na Dnevu PR smo predstavili uporabnost in organiziranje velike količine
informacij, kar je eden od bistvenih elementov dela odnosov z javnostmi. Pri tem smo poskrbeli še za posebno presenečenje - Martina Ipša - ki je predstavila še pogled naročnika.

#SOCIALMETRIX
Predsedniški kandidati na Twitterju

S Social Metrix portalom sledimo objavam od 1. 8. 2022 do danes in opazujemo trende naraščanja števila tweetov, všečkov in komentarjev za posameznega predsedniškega kandidata.

>> Poglej Social Metrix

PR: Press Clipping