Januar na pretočni platformi HBO Max prinaša premiero nove sezone serije HBO Original »Pravi detektiv: Dežela teme« z oskarjevko Jodie Foster in Kali Reis v glavnih vlogah, ter srbske drame »Zlati deček« o Denisu Markoviću, odličnem mladem nogometašu, ki zaradi svoje problematičnosti ostaja brez pogodbe in trenerja.

Januar na pretočni platformi HBO Max prinaša premiero nove sezone serije HBO Original »Pravi detektiv: Dežela teme« z oskarjevko Jodie Foster in Kali Reis v glavnih vlogah, ter srbske drame »Zlati deček« o Denisu Markoviću, odličnem mladem nogometašu, ki zaradi svoje problematičnosti ostaja brez pogodbe in trenerja. Med filmskimi premierami izpostavljamo film HBO Original »Reality«, biografsko dramo »Lucy in Desi«, romantično komedijo »Punca za vse« z Jennifer Lawrence v glavni vlogi, poučno dramo »Sin« in triler »Poročilo«. Med dokumentarnimi filmi izpostavljamo poljski dokumentarni film Max Original »Vika!«, ter drugo sezono dokumentarne serije »Nenavaden primer Natalije Grace«.
 


PRAVI DETEKTIV: DEŽELA TEME (True Detective: Night Country)
HBO MAX PREMIERA: 15. januarja
HBO premiera: 15. januarja ob 20. uri
2024 | kriminalistična drama | HBO Original  | serija
Ko v Ennisu na Aljaski nastopi dolga zimska noč, osem mož, ki upravljajo arktično raziskovalno postajo Tsalal, izgine brez sledu. Da lahko rešita primer, se bosta morali detektivki Liz Danvers (Jodie Foster) in Evangeline Navarro (Kali Reis) soočiti s temo, ki jo nosita v sebi, in raziskati strašljive resnice, ki ležijo zakopane pod večnim ledom.

 
ZLATI DEČEK (Golden Boy)
HBO MAX PREMIERA: 25. januarja
2023 | drama | serija | na voljo cela sezona
Zgodba o Denisu Markoviću, odličnem mladem nogometašu, ki zaradi svoje problematične narave ostane brez pogodbe in trenerja. Odličen mladi nogometaš Denis zaradi vročeglavosti ostane brez igralske pogodbe in trenerja. Odslej je v lasti srbskih mafijcev Sonija in Džonija. Njun prijatelj Maki postane Denisov trener. Denis se mora najprej naučiti Makijevih grobih metod. Toda situacija se spremeni, ko se za Denisa začne zanimati nogometni funkcionar Omer.
 
NE LAŽI (You Shall Not Lie (Aka. Todos Mienten))
HBO MAX PREMIERA: 18. januarja
2023 | drama | 2. sezona serije
Ivanova nedavna smrt je spravila po robu vse prebivalce Belmonteja. Macarena in Ana pa sta se zaščitili pred skrivnostjo, ki ju veže; ubili so in se znebili trupla Nestorja, Ivanovega priznanega morilca, ki je še vedno na prostosti. Medtem ko policija neumorno išče Nestorja, mora Maite raziskati še eno zaroto; skrivnostna prometna nesreča je Yolando pustila v komi na isti dan, ko je Nestor izginil. Sta ta dva dogodka povezana? Bodo protagonistove skrivnosti prišle na dan? Jasno je le to, da vsi še vedno lažejo.
 
REALITY (Reality)
HBO MAX PREMIERA: 26. januarja
Cinemax premiera: 28. januarja ob 20.50 uri
2023 | drama | HBO Original | film
25-letna Reality Winner (ki jo igra Sydney Sweeney iz HBO-jeve uspešnice Euphoria) je prevajalka, ki po službi poučuje jogo in nakupuje v lokalnem supermarketu, medtem ko pije ledeno kavo z mlekom in redno objavlja o svojem življenju na Instagramu. Ko je pod stresom, uporablja humor kot obrambni mehanizem. Realnost je polna protislovij. To ne uide pozornosti agentov FBI, ki nekega dne prispejo z nalogom za preiskavo njene hiše – kot se izkaže, je dekle osumljeno razkritja strogo zaupnega poročila NSA.
 
 
LUCY IN DESI (Being the Ricardos)
HBO MAX PREMIERA: 5. januarja
HBO premiera: 7. januarja ob 20. uri
2021 | biografska drama | film
Leta 1952 močni hollywoodski par Lucille Ball in Desi Arnaz ogrožajo šokantne zasebne obtožbe, politično blatenje in kulturni tabuji. Od ponedeljkovega branja scenarija do scenaristične sobe, v studiu in za zaprtimi vrati, doživite razkrivajoč vpogled v kompleksno romantično in poklicno razmerje para v enem kritičnem tednu produkcije njune revolucionarne televizijske humoristične nanizanke »I Love Lucy«.
 
PUNCA ZA VSE (No Hard Feelings)
HBO MAX PREMIERA: 12. januarja
HBO premiera: 14. januarja ob 20. uri
2023 | romantična komedija | film
Jennifer Lawrence v tej komediji igra Maddie, neodgovorno 32-letnico, ki se odzove na oglas dveh skrbnih staršev, ki iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi ta pridobil nekaj samozavesti pred fakulteto.
 
POROČILO (The Report)
HBO MAX PREMIERA: 19. januarja
HBO premiera: 21. januarja ob 20. uri
2019 | triler | film
Ko uslužbenec senata Daniel J. Jones vodi preiskavo Ciinega programa pridržanja in zasliševanja po 11. septembru, odkrije šokantne skrivnosti.
 
SIN (The Son)
HBO MAX PREMIERA: 26. januarja
HBO premiera: 28. januarja ob 20. uri
2022 | drama | film
Poučna zgodba, ki spremlja družino, ki se po razpadu trudi znova združiti. »Sin« spremlja Petra, čigar živahno življenje z otrokom in novo partnerko Beth se obrne na glavo, ko se na njegovih vratih pojavi bivša žena Kate, da bi se pogovorila o njunem sinu Nicholasu, ki je zdaj najstnik. Mladenič že mesece manjka v šoli in je zelo problematičen. Peter se trudi skrbeti za Nicholasa, kot bi si želel, da zanj skrbi njegov oče, medtem ko se poskuša posvetiti svojemu in Bethinemu novemu sinu, v službi pa mu ponudijo sanjsko pozicijo v Washingtonu. Vendar ko posega po preteklosti, da bi popravil svoje napake, izgubi izpred oči, kako ohraniti Nicholasa v sedanjosti.
 
SISU (Sisu)
HBO MAX PREMIERA: 26. januarja
HBO premiera: 27. januarja ob 20. uri
2022 | akcija | film
Film, postavljen v zadnje dni druge svetovne vojne, spremlja Aatamija, nekdanjega finskega vojaka, ki odkrije zlato v laponski puščavi in ​​naleti na umikajoče se nemške vojake. Ko se nacistična skupina odloči ukrasti njegov plen, Aatami začne nasilno bitko enega človeka proti celotnemu bataljonu.
 
VIKA! (Vika!)
HBO MAX PREMIERA: 28. januarja
2022 | dokumentarni film | MAX Original
84-letna DJ-ka Vika je zvezda varšavskih nočnih klubov. Njena osebnost je karizmatična in barvita, noče se postarati. Toda ali lahko to traja večno? »VIKA!« je grenko-sladek portret ženske, ki se mora soočiti s staranjem, a slavi življenje do konca.
 
NENAVADEN PRIMER NATALIJE GRACE II (The Curious Case Of Natalia Grace II)
HBO MAX PREMIERA: 19. januarja
2023 | dokumentarna serija
Natalia razkrije nove šokantne podrobnosti o svojem času z Barnettovimi. Novi intervjuji z ljudmi, ki so najbolj seznanjeni s to zgodbo, nudijo nov vpogled v grozljive motive, ki so pripeljali Barnettove do tega, da so želeli posvojiti Natalio in se je nato znebiti.

VIR: WBD