Iskraemeco je v okviru revizije SIQ pred kratkim pridobil nove certifikate, ki dodatno dokazujejo našo predanost kakovosti, informacijski varnosti in zaščiti podatkov. Ti certifikati pomembno vplivajo na naš portfelj ter strankam in partnerjem zagotavljajo najvišje varnostne standarde.

Iskraemeco je v okviru revizije SIQ pred kratkim pridobil nove certifikate, ki dodatno dokazujejo našo predanost kakovosti, informacijski varnosti in zaščiti podatkov. Ti certifikati pomembno vplivajo na naš portfelj ter strankam in partnerjem zagotavljajo najvišje varnostne standarde.

Revizija IT, ki jo opravi SIQ, predstavlja sistematično in strokovno oceno tehničnih in organizacijskih kontrol v informacijskem sistemu organizacije. Njen namen je preveriti skladnost s pravili, standardi in dobrimi praksami na področju informacijske tehnologije.

Predani zagotavljanju varnih in zanesljivih rešitev

Z vključitvijo standardov ISO 27017, ISO 27018 in ISO 33061 v našo ponudbo smo razširili skladnost z mednarodnimi standardi. Ti standardi se osredotočajo na varnost v oblaku in varstvo zasebnosti podatkov ter odražajo Iskraemecovo predanost zagotavljanju varnih in zanesljivih rešitev v razvijajočem se okolju upravljanja podatkov.

  • Standard ISO 27017 ponuja varnostne smernice za organizacije, ki uporabljajo storitve v oblaku, in pomaga ponudnikom storitev v oblaku pri izvajanju ustreznih varnostnih kontrol. Zagotavlja posebne smernice in kontrole za storitve v oblaku ter spodbuja usklajevanje varnosti v oblaku, virtualnih in fizičnih omrežjih.
  • Standard ISO 27018 je globalni standard za varovanje osebnih podatkov (PII) pri shranjevanju v oblaku. Zagotavlja dodatna navodila za zaščito za javna okolja v oblaku.
  • Standard ISO 33061 je mednarodna tehnična specifikacija, ki opredeljuje model ocenjevanja procesov za procese življenjskega cikla programske opreme. Model ocenjevanja procesov je dragoceno orodje za organizacije, ki želijo izboljšati kakovost svojih procesov razvoja programske opreme in strankam zagotoviti visokokakovostno programsko opremo.
Grožnje kibernetske varnosti v energetski industriji so iz leta v leto pogostejše. Ker je energetski sektor sestavni del kritične infrastrukture, je krepitev varnosti podatkov in sistemov ključnega pomena za neprekinjeno zagotavljanje energetskih storitev.

Razširjeni certifikati za rešitve za upravljanje z vodo
Poleg vključitve novih standardov je Iskraemeco svoje obstoječe certifikate, vključno s standardi ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001 in ISO 27001, razširil na ponudbo vodomerov. Ta razširitev zagotavlja, da se enaki visoki standardi kakovosti in učinkovitosti, ki jih stranke pričakujejo od Iskraemecovih rešitev za upravljanje energije, zdaj uporabljajo tudi za izdelke za merjenje porabe vode.

Zagotavljanje najvišje ravni varnosti in zaščite
Iskraemecova predanost kakovosti, varnosti, okoljski odgovornosti in varnosti podatkov je še naprej gonilna sila njegovih inovacij na področju upravljanja energije in vode ter programskih rešitev. Z novimi certifikati smo v dobrem položaju za izpolnjevanje razvijajočih se potreb naših strank ter za zagotavljanje najvišje ravni učinkovitosti in informacijske ter podatkovne varnosti v našem portfelju.

VIR: Iskraemeco