Pripravite se na najbolj osupljivo, provokativno in nepozabno muzikalno doživetje leta - svetovno znani Rocky Horror Show, ki že 50 let neprekinjeno navdušuje ves svet. Decembra letos bo legendarni rock'n'roll muzikal zatresel tudi dvorano Stožice, saj vas čaka noč

Pripravite se na najbolj osupljivo, provokativno in nepozabno muzikalno doživetje leta - svetovno znani Rocky Horror Show, ki že 50 let neprekinjeno navdušuje ves svet. Decembra letos bo legendarni rock'n'roll muzikal zatresel tudi dvorano Stožice, saj vas čaka noč, polna strasti, skrivnosti in preobratov, ki bodo z glasbo in plesom razburkala vašo domišljijo.

Pripravite glamurozne obleke, nadenite najvišje pete in se pridružite edinstveni pustolovščini - legendarnemu muzikalu Rocky Horror Show, ki se bo 9. in 10. decembra odvijal v ljubljanskih Stožicah, kjer vas bodo ustvarjalci z londonskega West Enda, ki muzikal igrajo že zavidljivih 50 let, popeljali na nepozabno potovanje v svet strasti, ljubezni in svobode. Rocky Horror Show avtorja Richarda O'Briena ustvari svet, kjer meje med fantazijo in resničnostjo zbledijo, in gledalce popelje skozi vrsto zapeljivih pesmi, plesnih točk in čutnih trenutkov. Zares edinstveno predstavo svetovnega formata je videlo že več kot 30 milijonov gledalcev iz 30. držav sveta, preveden pa je bil že v več kot 20 jezikov.

Rocky Horror Show je muzikal brez zadržkov, ki presega meje in vas vabi, da se prepustite brezskrbni zabavi.


Legendarni rock'n'roll muzikal bo gledalce popeljal v svet fantazije, kjer se prepletajo ljubezen, strast in skrivnosti, ki prinašajo novo razsežnost tega kultnega muzikala, ki navdušuje občinstvo že pet desetletij. Z izjemno energijo, barvitostjo in provokativnostjo bo Rocky Horror Show prinesel edinstveno izkušnjo, kjer bodo gledalci lahko postali aktivni udeleženci dogajanja. "Dvorana Stožice se bo spremenila in postala pravo Broadwaysko gledališče, zaradi česar bo zmanjšano tudi število obiskovalcev - teh bo le 3000 na predstavo, zato pohitite in si zagotovite vstopnice za najbolj razburljiv muzikal leta," sta  povedala Andrej Petaros  in Danijel Koradin,  slovenska organizatorja  te svetovne uspešnice.  Rocky Horror Show ni le muzikal, ampak nepozabno interaktivno doživetje, kjer bodo gledalci lahko postali tudi del predstave, ki jo ustvarjajo priznani igralci, pevci in plesalci. "Rocky Horror Show je priložnost, da se znebite vseh predsodkov, odkrijete svojo edinstvenost in se prepustite brezskrbni zabavi. Ta muzikal ni za tiste, ki iščejo običajno, temveč za tiste, ki si želijo avanturo, ki jih bo pretresla do kosti," povedo ustvarjalci legendarnega muzikala.
Na spektakularnem Rocky Horror Showu se bo glasno pelo, ploskalo in se prepustilo magičnemu vzdušju, ki ga ustvarjajo vrhunski igralci in pevci z londonskega West Enda.


Pridružite se na tem nepredvidljivem in norega sveta polnem večeru, ki ga ne boste nikoli pozabili. Zagotovite si vstopnice za najbolj razburljiv muzikal leta pri nas.
Vstopnice gredo v prodajo v petek, 9.6. ob 10.00!Zagotovite si jih lahko na prodajnih mestih EVENTIM.SI!
  Slovenski organizator dogodka: 

 VIR: Agencija AVI