Naš projekt »Naj zaposleni v Proizvodnji« je bil nominiran v izboru Best of the Best 2024 Ameriške gospodarske zbornice (AmCham) in se uvrstil med finaliste v kategoriji Motivacija.

Naš projekt »Naj zaposleni v Proizvodnji« je bil nominiran v izboru Best of the Best 2024 Ameriške gospodarske zbornice (AmCham) in se uvrstil med finaliste v kategoriji Motivacija.

Ameriška gospodarska zbornica pravi, da si želijo učiti od najboljših, zato vsako leto znotraj programa Best of the Best iščejo in izpostavljajo najboljše poslovne prakse v Sloveniji, ki spodbujajo inovativnost, motivacijo in sodelovanje za rast in napredek. Letos je bilo prejetih 24 prijav, med katerimi je komisija AmCham izbrala devet finalistov, po tri v vsakem od treh sklopov.

V letošnjem letu smo tudi mi prijavili nekaj HR projektov, med katerimi je projekt »Naj zaposleni v Proizvodnji v Kranju« med izbranimi finalisti. Projekt Naj zaposleni v Proizvodnji v Kranju je pobuda, katere cilj je prepoznati in nagraditi zaposlene, ki se s svojim delom, trudom in pozitivnim odnosom še posebej izkažejo. Verjamemo, da je motivacija ključnega pomena za uspeh posameznika in celotnega podjetja, zato smo ponosni, da lahko s projektom prispevamo k ustvarjanju bolj motiviranega in zadovoljnega delovnega kolektiva. Veseli nas tudi, da je nekaj zaposlenih že izkoristilo prejeto nagrado za oddih v toplicah.

Uvrstitev med finaliste Best of the Best je za nas potrditev, da smo na pravi poti. To nam daje še dodatno motivacijo za nadaljnje izboljšave in inovacije na področju motiviranja zaposlenih. Hvaležni smo AmCham za to priznanje in se veselimo predstavitve projekta »Naj zaposleni« širši javnosti. Prepričani smo, da bo naša izkušnja lahko v navdih drugim podjetjem, ki si prizadevajo za ustvarjanje boljšega delovnega okolja za svoje zaposlene.

VIR: Iskraemeco