Nevsakdanja nova serija z naslovom “Po ljubezen v tujino”, v kateri trije ženitni posredniki iz različnih držav iščejo sorodne duše sedmim Američanom, ki s svojimi sonarodnjaki niso imeli sreče v ljubezni, se bo predvajala vsako sredo ob 22:00.

Nevsakdanja nova serija z naslovom “Po ljubezen v tujino”, v kateri trije ženitni posredniki iz različnih držav iščejo sorodne duše sedmim Američanom, ki s svojimi sonarodnjaki niso imeli sreče v ljubezni, se bo predvajala vsako sredo ob 22:00.

Čeprav so odločeni, da si najdejo partnerje, je pred ženitnimi posredniki precejšen izziv – ugotoviti morajo, zakaj njihove stranke do sedaj na tem polju življenja niso imele uspeha. Zato spremljajo njihove zmenke, zanje prevajajo in jim dajejo ljubezenske nasvete, da bi končno le našli tistega pravega.

Predsednik Discovery Networks & TLC, Howard Lee, je dejal, da je TLC zelo ponosen na svoje serije, ki prikazujejo avtentične ljubezenske zgodbe običajnih ljudi, ki iščejo partnerstvo.

- Serija „Po ljubezen v tujino“ bo globlje raziskala iskrene in avtentične zveze, ki jih naše občinstvo nestrpno pričakuje, in sicer s pomočjo mednarodnih posrednikov, ki bodo svojim strankam v iskanju ljubezni ponudili dragoceno podporo. Zelo smo veseli, da lahko to inovativno serijo dodamo v naš repertoar programa, ki je posvečen ljubezenskim odnosom in našim gledalcem prinaša še več razburljivih zgodb o resničnih ljudeh in njihovem iskanju sreče, je še povedal Lee.

Spoznajte ženitne posrednike in njihove stranke

Katarína Němcová je ženitna posrednica iz glavnega mesta Češke, Prage, ki daje vse od sebe - kri, znoj in solze, ko je treba poiskati prave partnerje in svetovati pri grajenju zveze. Zato ni nič čudnega, da ima kar 80-odstotni uspeh. Kdo bosta njeni stranki?


·        Harold je talentiran umetnik iz Nove Mehike, ki je do 41. leta živel s starši. Sedaj se je odselil in se osamosvojil, našel je novo finančno bolj zanesljivo službo na področju medicine, dela kot radiološki tehnik. Edino partnerka mu še manjka, s katero bi delil svoje življenje in zbirko mineralov. Ker mu to ni uspelo v ZDA, bo poskusil na Češkem.


·        Michelle ima 34 let in prihaja iz Severne Karoline. Njena želja je, da se ponovno poveže s svojimi evropskimi koreninami. Toda kot feministka želi najti moškega, ki ni pristaš zastarele delitve spolnih vlog, kar je izziv.


Drugi posrednik je Kolumbijec Juan Manuel Niño, ki je ponosen na svoje veščine spajanja oseb iz različnih kultur in svetovanja strankam, kako delati na sebi, da bi našli pravega partnerja.


·        Ena od treh njegovih strank je Susan, 52-letna Newyorčanka, ki je spakirala vse stvari in s seboj pripeljala še psa Calliope s ciljem, da najde nekoga, ki bo ustrezal njenim zahtevam, med katerimi je, da ima lase.


·        25-letna Nathaly iz Kalifornije se želi ločiti od svoje konzervativne šrilanške matere in zapustiti cono udobja tako, da najde ljubezen v Kolumbiji.


·        Chad je 38-letnik iz Tennesseeja, ki bi rad, da mu ženitni posrednik pomaga pozabiti tri neuspešne zaroke v preteklosti. Rad bi našel princeso, ki bo živela z njim, njegovo mamo in psi.


V Maroku živi tretja ženitna posrednica Nina Kharoufeh, Palestinka, ki je odrasla v New Jerseyu. Pomaga Američanom najti ljubezen v arabskih državah in tudi ona je pri svojem delu zelo uspešna.


·        Stanika, 32-letnica iz Mississippija, je ena od dveh Ninih strank in še nikoli ni imela partnerja. Nezadovoljna je z moškimi v ZDA, zato bi rada poskusila v Maroku. Želi si, da bi bil izbrancu všeč njen smisel za humor in živahen temperament. Upa, da je ženitna posrednica prava izbira za pot do cilja.


·        Mark, 42-letnik iz Arizone, je življenje preživel na poti, ko je komentiral športne dogodke. Njegovi prijatelji so našli boljše polovice, le on ne. Sedaj bi se rad ustalil in si ustvaril družino. Vedno je cenil Maroko in rad bi tu našel partnerko. Da bi se ji posvetil, je pripravljen svojo službo postaviti na drugi tir.


TLC lahko spremljate na družabnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, TikTok in YouTube za najnovejše novice o seriji “Po ljubezen v tujino”. Pridružite se pogovoru s hashtagom #MatchMeAbroad.


Serijo “Po ljubezen v tujino” je za TLC produciral Sharp Entertainment, del Sony Pictures Television.

VIR: WBD