Inovatorji ETI-ja so prejeli srebrno nacionalnego priznanja Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) za najboljše inovacije! To je odlično priznanje za njihovo izjemno delo in ustvarjalnost v inovativnem okolju Slovenije.

Inovatorji ETI-ja so prejeli srebrno nacionalno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) za najboljše inovacije! To je odlično priznanje za njihovo izjemno delo in ustvarjalnost v inovativnem okolju Slovenije.

Tema letošnjega Dneva inovativnosti, "Inovacija = ideja x energija^2", poudarja pomen kombinacije kreativnih idej in strastne predanosti za dosego uspešnih inovacij. Inovatorji ETI-ja so očitno uspešno združili te elemente in s svojimi dosežki prepoznani kot eni najbolj inovativnih v državi.

Nacionalno priznanje GZS je zelo cenjeno priznanje, saj ne samo nagradi izjemne dosežke inovatorjev, ampak tudi spodbuja inovativnost v Sloveniji. Upam, da se bodo inovacije in dosežki ETI-jevih inovatorjev še naprej razvijali in prispevali k rasti in konkurenčnosti slovenskega gospodarstva. Ponosni ste lahko na svoj prispevek k inovacijskemu ekosistemu Slovenije!

Uredništvo novicnik.si