Slovenski smilelabs z inovacijami v nevidni ortodontiji preoblikuje dentalno industrijo, direktor Bian Paul Šauperl pa s pripravo na prvo SmileConnect konferenco krepi vlogo Slovenije kot eno izmed središč zobozdravstvenih novosti.

Slovenski smilelabs z inovacijami v nevidni ortodontiji preoblikuje dentalno industrijo, direktor Bian Paul Šauperl pa s pripravo na prvo SmileConnect konferenco krepi vlogo Slovenije kot eno izmed središč zobozdravstvenih novosti.

Slovenija s podjetjem smilelabs in njihovim produktom, nevidnimi zobnimi aparati Shine, premika meje v dentalni industriji. Ustanovitelj in direktor Bian Paul Šauperl z ambicijo, da nevidni zobni aparati Shine postanejo primerljivi z vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami, je v treh letih razvil visoke standarde estetike, udobja in dostopnosti. 

Foto: Bian Paul Šauper, ustanovitelj in direktor podjetja smilelabs d. o. o. (vir: smilelabs d. o. o.)

Ob praznovanju tretje obletnice podjetja, se osredotoča na organizacijo prve SmileConnect konference, kjer se bodo srečali priznani strokovnjaki iz dentalne industrije za razpravo o prihodnosti in razvoju v digitalni ortodontiji. Bian, ki je svojo kariero začel v družinskem zobozdravstvenem centru, je hitro prepoznal izjemne priložnosti, ki jih ponuja sodobna dentalna tehnologija. S ciljem oblikovati nevidne zobne aparate, ki bi združevali estetsko kakovost, udobje in dostopnost, je postavil temelje za smilelabs. "Vsak nasmeh pripoveduje svojo zgodbo, in z aparati Shine si prizadevam te zgodbe spremeniti v še lepše doživetje," razlaga Bian.

Shine plod slovenskega znanja, inovacij in tehnologije

Shine aparati so plod slovenskega znanja, inovacij in tehnologije, ki odražajo vizijo in trud celotne ekipe smilelabs. S pomočjo tehnološkega napredka in kreativnih marketinških strategij, ki temeljijo na resničnih zgodbah zadovoljnih uporabnikov, je podjetje hitro pridobivalo na prepoznavnosti in zaupanju tako doma kot v tujini.
V ospredju industrije so ekološki napredek in digitalizacija, kjer smilelabs s partnerji razvija rešitve za ekološko proizvodnjo, spodbujanje reciklaže in uvaja napredno programsko opremo za prilagoditev aparatov. S poudarkom na platformi drShine, ki praksam olajša delovni proces, uvajanjem tehnologij kot so skeniranja obraza in uporabi umetne inteligence, podjetje načrtuje izkoristiti te trende za inovacije in rast, obenem pa izboljšati uporabniško izkušnjo in natančnost storitev.

Foto: smilelabs d. o. o. (vir: smilelabs d. o. o.)


Foto: Shine nevidni zobni aparati (vir: smilelabs d. o. o.)


Kako ste dosegli tako hitro rast in priljubljenost vaših izdelkov? 
SmileConnect ni samo kongres, je priložnost za tiste, ki so željni znanja, rasti in seveda, malo sprostitve in zabave po napornem delovnem dnevu. To je vaša priložnost, da se potopite v svet zobozdravstva, kot ga še niste doživeli. Ne dovolite, da ta priložnost ostane neizkoriščena. 

SmileConnect konferenca: Slovenija kot ena izmed središč digitalnih inovacij in znanja
Smilelabs ni samo zgled uspešnega slovenskega podjetništva, ampak tudi dokaz, da lahko majhna država kot je Slovenija prispeva k globalnemu napredku v specializiranih industrijah. Z organizacijo SmileConnect konference Šauperl in njegova ekipa stremijo k temu, da bi Slovenijo postavili kot eno izmed središč dentalnih inovacij in znanja. "Naš cilj ni samo prodaja izdelkov, ampak želimo biti tudi del večje spremembe v dentalni industriji, ki bo imela pozitiven vpliv na kakovost življenja ljudi po vsem svetu," zaključuje Šauperl.

Zgodba inovatorja Šauperla s podjetjem smilelabs d.o.o. je dokaz, da z jasno vizijo, inovacijami in trdim delom lahko tudi v relativno majhnih državah ustvarimo globalno uspešne podjetniške zgodbe, ki spreminjajo industrijske standarde in izboljšujejo življenja ljudi.

VIR: Smilelabs