Poletje se neustavljivo približuje, vse višje temperature pa kličejo po osvežitvi. Če so vaše misli že pri okusnih koktajlih ob čudoviti obali Jadranskega morja, potem vas bo zagotovo navdušil Imperial Spirits Festival – prvi festival koktajlov na Hrvaškem.

Poletje se neustavljivo približuje, vse višje temperature pa kličejo po osvežitvi. Če so vaše misli že pri okusnih koktajlih ob čudoviti obali Jadranskega morja, potem vas bo zagotovo navdušil Imperial Spirits Festival – prvi festival koktajlov na Hrvaškem. Od 26. do 27. maja letos bo Hotel Kvarner v Opatiji postal prizorišče razkošnega festivala, kjer bodo lahko obiskovalci med vikend razvajanjem na hrvaški obali preizkusili najzanimivejše koktajle in se seznanili z najnovejšimi trendi v mešanju te priljubljene poletne pijače.
 
Sladki, grenki, z mehurčki ali ledom
Na festivalu, ki ga bo organizirala Liburnia Hoteli & Villas v sodelovanju s prestižnim festivalom koktajlov Liquid Market, ki že sedem let poteka v Avstriji, se bo v 25 barih predstavilo 25 priznanih blagovnih znamk. Vrhunski koktajl mojstri bodo obiskovalcem pripravljali edinstvene mešanice pijač, ki jih bo mogoče okusiti le na Opatijski rivieri. Imperial Spirits Festival bo poskrbel za vrhunsko doživetje, z vstopnico all-you-can-taste pa si lahko poleg vstopa na festival zagotovite še možnost neomejenega brezplačnega preizkušanja koktajlov. Če vas bo katera mešanica pijač tako navdušila, da bi jo radi nesli s seboj domov, bo vse pijače mogoče kupiti tudi v festivalski trgovini.
 
Nepozabna izkušnja v zalivu koktajlov
Na Imperial Spirits Festivalu ne bo poskrbljeno le za odlično pijačo, obiskovalci se bodo lahko razvajali tudi ob najrazličnejših domačih in tujih jedeh vrhunskih kuharskih mojstrov. Manjkala ne bo niti dobra glasba, ki bo ljubitelje koktajlov spremljala vse do konca after partyja, na katerem bodo lahko žurerji nadaljevali druženje in uživali še dolgo v noč. Da pa ne bo vse preveč naporno, si lahko ob obisku koktajl festivala na Hrvaškem privoščite tudi oddih v eni izmed številnih namestitev, ki jih ponuja Liburnia Hotels & Villas. V času festivala so za obiskovalce pripravili prav posebno ponudbo. Tisti, ki bodo želeli v celoti uživati v festivalskem vzdušju, lahko izberejo vikend paket, ki vključuje nastanitev in dvodnevno festivalsko vstopnico. Če pa se udeleženci odločijo za obisk le posameznih dogodkov festivala, lahko izberejo dnevne ali festivalske (dvodnevne) vstopnice. Vse vstopnice vključujejo neomejeno preizkušanje koktajlov in drugih pijač ter vstop na after party.
 
Če ste še vedno v dvomih, si lahko ogledate, kakšno vrhunsko doživetje lahko pričakujete na prvem koktajl festivalu v Opatiji. Za več informacij pa obiščite spletno stran ali spremljajte Facebook in Instagram Imperial Spirits Festivala.
 
Ne zamudite priložnosti za uživanje v najboljših koktajlih, ki se bodo mešali na najlepši kvarnerski terasi!
 
VIR: IPPR