Ta ura vas bo prevzela, brez dvoma. Njena oblika in videz preprosto navdušita, k temu pa svoje doda zmogljivost in vse dodatne funkcionalnosti, ki jih uporabnik pričakuje in želi.

Ta ura vas bo prevzela, brez dvoma. Njena oblika in videz preprosto navdušita, k temu pa svoje doda zmogljivost in vse dodatne funkcionalnosti, ki jih uporabnik pričakuje in želi.

Nobena skrivnost ni, da se Huawei navdušuje nad klasično oblikovanimi prestižnih ročnih urah. Ta navdih je postal očiten, ko so predstavili svojo prvo uro z oznako GT, ki je takoj postala uspešnica. Z vsako novo generacijo pa so svojo vizijo še nadgradili. Preizkušali so nove in zahtevne materiale ter upoštevali modne smernice, saj se še predobro zavedajo, da je ura za moške izraz njihove osebnosti. Huawei Watch GT4 moški ponosno nosi kjerkoli in kadarkoli - bodisi med telesno vadbo v telovadnici bodisi na pomembnem poslovnem sestanku, kjer dopolnjuje bolj formalen modni slog.

Kot klasična prestižna ura, s svojo obliko Huawei Watch GT 4 ne bo razočarala. 46-milimetrsko ohišje iz nerjavečega jekla je izredno privlačno z osmerokotnim robom, kar ji daje poseben čar. Še posebej izstopa čudovito oblikovana luneta na robu ohišja. Krona in gumb pod njo sta oblikovana z veliko pozornostjo do detajlov. Prav tako so izbrali različne paščke, vsakega za svoj okus: od elegantnega kovinskega paščka do črnega ali zelenega, ki sta bliže športnemu videzu, in udobnega rjavega usnjenega paščka. Vsi paščki so prilagojeni luneti in ohišju, kar zagotavlja celovit videz. S svojo prefinjeno estetiko Huawei Watch GT 4 ne izgleda kot pametna ura ali športna ura. S prižganim zaslonom bi jo brez težav zamenjali za klasično prestižno uro, ki jo želi imeti vsakdo.

In da, ta ura vsebuje vse, kar potrebujete. Ne gre samo za videz. Huawei Watch GT 4 bo vaš zvesti spremljevalec, saj lahko prikaže praktično vsa obvestila iz vašega telefona, tudi kadar je ta izven dosega, lahko pa tudi sprejmete ali opravite klic. A to je samo začetek. Huawei Watch GT 4 je tudi izjemno zmogljiva športna naprava. Ima več kot sto različnih športnih načinov in odlično analizira zabeležene podatke, da vam lahko poda koristna priporočila. Najpomembnejše pa je, da vas spodbuja k bolj aktivnemu načinu življenja. Prikazuje porabo kalorij, šteje korake in vas spodbuja, da vsako uro vstanete ter vam sporoča, koliko vam še manjka, da dosežete svoje dnevno zastavljene cilje.

Huawei Watch GT 4 daje velik poudarek spremljanju zdravja. Gibanje je osnova za dobro počutje, vendar četudi niste ljubitelj športa in vadbe, bo ta ura še vedno koristila vašemu zdravju. Poleg natančnega spremljanja srčnega utripa meri tudi nasičenost kisika v krvi, stopnjo stresa in analizira vaš spanec. Zadnje je še posebej pomembno, saj slabo spanje vpliva na vašo učinkovitost in splošno počutje. Ta ura ne beleži le podatke o spanju, ampak nudi tudi koristna priporočila, ki vam pomagajo izboljšati spanje.

In kot pri avtomobilu, kjer ne pomagata le izjemna zmogljivost in udobje, temveč tudi gorivo, ki ga potrebujete za vožnjo, tudi pametna ura ni koristna, če jo morate nenehno polniti. Z to uro zagotovo ne boste suženj njeni bateriji. Deluje z izjemno učinkovitostjo in pri normalni uporabi zdrži tudi do 14 dni, kar omogoča brezskrbno uporabo tudi med krajšimi dopusti in športnimi aktivnostmi.

VIR: Sidera