HONOR je pred kratkim predstavil svoj novi vrhunski pametni telefon HONOR Magic5 Pro. Gre za napravo z eno najboljših kamer na svetu, kar je potrdilo tudi neodvisno podjetje za testiranje DxOMark.

[Ljubljana – 5. maj 2023] HONOR je pred kratkim predstavil svoj novi vrhunski pametni telefon HONOR Magic5 Pro. Gre za napravo z eno najboljših kamer na svetu, kar je potrdilo tudi neodvisno podjetje za testiranje DxOMark. HONOR Magic5 Pro je opremljen s tehnologijo HONOR Image Engine s popolnoma novim algoritmom Millisecond Falcon Capture, ki ne le omogoča nekatere najhitrejše hitrosti snemanja na trgu, ampak tudi premika meje, ko gre za jasnost fotografij. 

Da bi to dosegli, je HONOR odprl lastne laboratorije za razvoj kamer, kjer se izvajajo tako kvantitativne kot kvalitativne analize, kar je vplivalo na razvoj njihovega naprednega algoritma AI.  HONOR Magic5 Pro rešuje številne izzive snemanja gibljivih prizorov pri različnih hitrostih, razdaljah in svetlobnih pogojih, ob tem pa dvigne proces fotografiranja na povsem novo raven. Na primer, hitrost samodejnega ostrenja se je v primerjavi s prejšnjo generacijo povečala za kar 245 odstotkov!

Sistem trojne kamere, ki ga sestavljajo 50MP širokokotni, 50MP ultraširokokotni in 50MP telefoto objektiv, je odgovoren za visoko raven fotografskih in video zmogljivosti novega telefona HONOR Magic5 Pro. Zahvaljujoč povečanemu senzorju in večji zaslonki HONOR Magic5 Pro ponuja vrhunsko zmogljiv svetlobni senzor, ki omogoča fotografije visoke ločljivosti z izpopolnjenimi podrobnostmi ne glede na svetlobne pogoje. 

Z uporabo najnovejše tehnologije AI Recognition, revolucionarna možnost AI Motion Sensing HONOR Magic5 Pro omogoča uporabnikom, da ujamejo najboljši trenutek hitro premikajočih se predmetov. 

Da bi to omogočili, je HONOR tesno sodeloval s podjetjem Qualcomm Technologies. Z namenom povečanja moči procesorja, so v celoti izkoristili Qualcomm® AI Engine in povečali interval predpomnilnika za več kot šestkrat – z 240 na 1500 milisekund. Z večjim intervalom predpomnilnika podatkov in omrežjem AI, usposobljenim za več kot 270 tisoč fotografij, lahko kamera HONOR Magic5 Pro pomaga uporabnikom lažje in bolje ujeti njihove najljubše trenutke na poti.


HONOR je porabil 18 mesecev, da je obnovil HONOR Image Engine iz temeljev. Z novo arhitekturo, izvorno kodo in algoritmi je procesorska moč mobilne platforme Snapdragon® v celoti izkoriščena.


HONOR Magic5 Pro je v Sloveniji na voljo v črni in travniško zeleni barvi. Po ceni 1199 evrov je na voljo pri operaterjih Telekom Slovenije, A1 in Telemach. Ob nakupu telefona prejmete pametno uro HONOR Watch GS 3. 

Ponudba velja do razprodaje zalog.

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Futura DDB