Natečaj HONOR Magic Moments Awards 2023 se je zaključil z več kot 500 tisoč deli, zbranimi v pol leta

Natečaj HONOR Magic Moments Awards 2023 se je zaključil z več kot 500 tisoč deli, zbranimi v pol leta


[Ljubljana, 20. oktober 2023] HONOR Magic Moments Awards 2023, ki jih gosti globalna tehnološka blagovna znamka HONOR, so se nedavno zaključile in razglasili so skupno 59 zmagovalcev, vključno s fotografom leta, prvaki, prvouvrščenimi in drugouvrščenimi v šestih kategorijah. Na podelitev je prispelo več kot 500 tisoč prijav iz 51 držav, od tega je bilo mednarodnih prijav več kot 20 odstotkov. Latinskoameriški fotograf Nelomh je prejel naziv fotografa leta in denarno nagrado v višini 15 tisoč ameriških dolarjev, kar je najvišja denarna nagrada v panogi.


Nelomh z najboljšo med 500 tisoč fotografijami

V več kot 120 dneh so v sklopu natečaja HONOR Magic Moments Awards 2023 od začetka sprejemanja prijav 6. aprila prejeli več kot 500 tisoč prijav. Žirijo je sestavljalo osem priznanih fotografov, med njimi zmagovalec World Press Photo (WPP) Iván Macías iz Mehike, dobitnik nagrade zlati kipec za kitajsko fotografijo Yan Zhigang, Zhao Yingxin, glavni urednik China Photo Press, profesor Franz Kraus, svetovno priznani strokovnjak za filmsko tehnologijo, Laurent Baheux, fotograf divjih živali in ambasador dobre volje programa ZN za okolje, Ale Megale, dobitnik evropske filmske nagrade občinstva LUX, Samuel Deng, predsednik oddelka za upravljanje raziskav in razvoja pri podjetju HONOR ter doktor Hou Weilong, strokovnjak za slikovno tehnologijo pri HONOR-ju. Skupaj so skrbno izbrali 59 najboljših. Med njimi je Nelomh s programom HONOR Magic5 Pro ustvaril svoje unikatno delo "The Magic of Been" ter tako prejel naziv fotografa leta in najvišjo denarno nagrado v panogi. »Moje dekle obožuje ocean in s fotografijami sem želel pokazati, kako zelo ga obožuje ocean in kako v njem uživa. Uporabil sem funkcijo dolge osvetlitve telefona HONOR Magic5 Pro,« je povedal Nelomh.


Fotografirano s HONOR Magic5 Pro: "The Magic of Been" | Nelomh


Opolnomočenje s stalnimi inovacijami v mobilni fotografiji

HONOR ostaja zavezan mobilni fotografiji in z inovativno tehnologijo ter izkušnjami nenehno krepi življenja uporabnikov. Serija HONOR Magic3 je bila pionirska v tehnologiji več kamer Fusion Computational Photography, serija HONOR Magic4 pa je to tehnologijo nadgradila za še boljšo fotografsko izkušnjo. Z vodilnim slikovnim mehanizmom HONOR Image Engine serija HONOR Magic5 dosega pokritost celotnega razpona, od makro do povečanih posnetkov. Poleg tega so s svetlobno občutljivim sistemom kamere HONOR Falcon optimizirani hitrost zagona, hitrost ostrenja, odzivnost zaklopa in hitrost slikanja, kar zagotavlja natančen zajem in odlično izkušnjo snemanja.

Zmagovalci po kategorijah



Za celoten seznam nagrajenih del obiščite uradno spletno stran HONOR Magic Moments Awards 2023: https://www.hihonor.com/global/magic-moments-awards/

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.

VIR: Futura DDB