Komaj čakamo decembrski čas – praznično okrašene ulice mest, zabave z utripajočimi zvezdami, ekstravagantne večerje ter sproščeni klepeti na prednovoletnih druženjih.

Keune obožuje vsako priložnost, kjer lahko iz vaših las naredimo nekaj posebnega, stilsko drugačnega ter da zasijete v vsem svojem sijaju. Keune Design izdelki, ki naredijo piko na i vašemu izgledu, so trenutno v akciji.

Na naslednjo zabavo vstopite s pričesko, ki bo osupila. Razkrivamo vam tri najbolj trendovske frizure ta hip:

1. Neurejena figa
Neurejena figa je brezčasna klasika. Nasprotje brezhibno urejenim frizuram ali kitkam, figa deluje sproščeno pa vseeno elegantno. Čop si lahkotno spnite na zatilju in ga dobro utrdite s Keune Design lakom za lase. Lase »vrzite« čez čop in jih spodaj pritrdite z lasnicami. Pustite, da vam nekaj las nepričakovano uide iz čopa. Preostali lasje naj prosto padajo po zatilju. Preprosto, elegantno, šik. Ravno prava frizura za zabavo ob zaključku poslovnega leta.


2. Mokri lasje
Wet Look je bil znova v ospredju modnih revij to jesen. Ta izgled je prava izbira, ne glede na dolžino las. Oprane ter posušene, sfenane lase si začešite s širokim glavnikom. Za »wet look« izgled uporabite Gel X ali pa že na vlažne lase nanesite Strong Pasto. Kaj smo še opazili na modnih revijah? Na modni pisti Fendi A/W 22 je Bella Hadid nosila modne zalizane lase na stransko prečo. Res je, tudi stranska prečka je znova v modi.


3. Dopolnite svoj videz z dodatki za lase
Naj bodo to špange ali bleščeče sponke. Preizkusite se v preprosti popolnosti. Umite lase si osušite z brisačo. Na vlažne lase nanesite Serum za konice za lažje razčesavanje in zaščito las pred toplotno obdelavo. Lase nežno razčešite, od konic počasi navzgor. Nato uporabite ozko krtačo, sušite od zgoraj navzdol, cca 45 stopinj na krtačo, dokler niso približno 80 % suhi. Nato za dodaten sijaj posušite z veliko okroglo krtačo. Za konec za uho pripnite lasnico. Za večji efekt si nadenite 2 ali 3, ki so po videzu povezane a vseeno različne. Utrdite videz z Design lakom za lase.


Vse, kar potrebujete sedaj, je nasmeh na obrazu in dobra zabava. Za pričesko smo poskrbeli z nasveti in namigi za akcijo Keune izdelkov na policah Name. Od 14. 11. do 19. 11. 2022 prejmete izbrane izdelke iz linije Design 20 % ugodneje. Izbiro zabave pa prepustimo vam.



Naslovna fotografija: Keune
Lektorirala: Melanija K. Matoh

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA