Blagovna znamka H&M Move bo sodelovala z Nadio Nadim, eno od najboljših igralk ženskega nogometa. V prvi oglaševalski akciji za H&M Move bo sodelovala v boju ena na ena z Zlatanom Ibrahimovićem.

Karierna pot Nadie Nadim je navdihujoča zgodba, ki se je začela, ko je bila kot otrok prisiljena pobegniti iz Afganistana. Nadia, ki je prešla od statusa begunke do mednarodne nogometne zvezde z več kot 100 tekmami za dansko reprezentanco, govori devet jezikov in je doktorica medicine. Danes igra profesionalni nogomet za klub Racing Louisville FC v ameriški nacionalni ženski nogometni ligi. Zastopala je tudi Manchester City in Paris Saint-Germain, kjer je osvojila naslove prvakinj. Nadie nič ne ustavlja pri selitvi, saj upa, da bo po njenih stopinjah lahko šla naslednja generacija nadarjenih nogometašic. »Želim pomagati pri navdihovanju otrok, zlasti mladih deklet, da želijo igrati. Zato sem se odločila za sodelovanje s H&M Move, saj osebno verjamem v njihovo poslanstvo,« pravi Nadia Nadim.

NADIO V EKIPO POZDRAVLJA ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

V svoji prvi oglaševalski akciji za H&M Move Nadia sodeluje v boju ena na ena z zvezdniškim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, vendar ni vse tako, kot se zdi. Nogometaša se pomerita v ostrem, a zabavnem tekmovanju, v katerem se oba gibljeta tako, kot svet še ni videl, o vsem dogajanju pa poroča gostujoči nogometni komentator Guy Mowbray.

VIR: MM