Premiera filma PR'HOSTAR 2‰ v Cineplexxu Kranj


 
Kranj, 18. oktober 2022 – Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr'Hostar postala neslutena uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdilo tudi včerajšnje navdušenje v razprodani dvorani v Cineplexxu Kranj. Občinstvo je z dolgim aplavzom pozdravilo številčno filmsko ekipo PR'HOSTAR 2‰, med njimi režiserja, Luko Marčetića ter številčno igralsko zasedbo: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Niko Zagode, Mateja Terseglav, Haris Raković, Aljoša Armuš, Mario Ćulibrk, Miri Bolte ter mnoge druge.
 
Kaj so gorenjski gaunarji ušpičili v nadaljevanju satirične komedije so na premieri, ki je bila razprodana v manj kot dveh urah, med prvimi preverili tudi nekateri znani obrazi: Bojan Cvjetićanin iz Joker Out se je premiere udeležil s prijateljico, igralko Milo Peršin, ki tudi zaigra v filmu, velik ljubitelj prvega dela Pr'Hostar in aktualni sanjski moški, Blaž Kričej Režek, youtuber in velik ljubitelj traktorjev, Klemen Bobnar, manekenka Tina Mentol, ki ima v filmu manjšo vlogo ter Tara Zupančič, ki je kot moderatorka poskrbela za dobro vzdušje v dvorani.
 
Obiskovalce je ob vstopu v dvorano razveselila osvežilna Cockta Blonidie in nov kremni Snickers Creamy. Po premieri so gostje in filmska ekipa ob zvokih harmonikaša Gašperja Seljaka, še dolgo v noč delili vtise o najbolj smešnih scenah ter najsočnejših gorenjskih kletvicah ob kozarčku penine ter okusni kranjski klobasi – velikanki.
 
Ugvantana ekipa PR'HOSTAR 2‰
 
Prigode gorenjskih »gaunarjev« so ponovno napolnile dvorane premiernih projekcij, ki so v večini razprodane. Film PR'HOSTAR 2‰ prihaja na redni kino spored Cineplexx kinematografov v četrtek,  27. oktobra.

Premierne projekcije z obiskom filmske ekipe bodo še: 19. 10. Cineplexx Ljubljana Rudnik, 20.10. Cineplexx Celje, 24.10. Cineplexx Koper, 25.10. Cineplexx Novo mesto in 26.10. PR'HOSTAR DAN v vseh kinih Cineplexx.

Razprodana dvorana - premiera PR'HOSTAR 2‰ v Cineplexxu Kranj

 
Fotografije: Foto: Mediaspeed
 
PR: CINEPLEXX.SI d.o.o.