Med najboljše v kategoriji velikih podjetij se je družba GEN-I uvrstila z inovativnim projektom Trading Challenge.

Datum objave:
26. september 2023

Avtor:
Mare Bačnar

Avtor fotografij:
arhiv GENI
Med najboljše v kategoriji velikih podjetij se je družba GEN-I uvrstila z inovativnim projektom Trading Challenge.

Na letošnji HR&M konferenci je družba GEN-I dosegla izjemen uspeh in se uvrstila med najboljše v kategoriji velikih podjetij s inovativnim projektom Trading Challenge. Gre za izjemno priznanje trudu zaposlenih in predanosti k razvoju znanja in veščin v njihovih vrstah. Projekt Trading Challenge je navdušil mlade udeležence, ki so se zagnano lotili trgovalnega izziva. S pomočjo mentorjev in številnih strokovnih predavanj so mladi talenti stopnjevali svoje znanje in veščine na področju trgovanja in navdušenje ter angažiranost udeležencev je preseglo vsa pričakovanja.

Organizacijska Ekipa - Povezovanje znanja trgovanja in analitike

Zasluge za dosežek gredo tudi njihovi organizacijski ekipi, ki je s svojim delom omogočila, da je projekt Trading Challenge vsako leto dosegal boljše rezultate. Ekipa je uspešno združevala znanje s področja trgovanja in analitike, kar je omogočilo udeležencem, da so dosegli izjemne rezultate in napredovali v svojih veščinah. Posebno priznanje in zahvalo izrekajo njihovi HR ekipi, ki je izkazala občutek za pomembnost razvoja, raziskovanja in zagotavljanja zadovoljstva njihovih zaposlenih. Njihovo delo je ključno za ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja, kjer se zaposleni lahko razvijajo in uresničujejo svoj polni potencial.

Napoved naslednjega GEN-1 trading challenge s še večjo razširitvijo

Z veseljem napovedujejo naslednji GEN-1 Trading Challenge. Pričakujejo, da se bo dogajal v zadetku prihodnjega leta in že komaj čakajo, da skupaj z mladimi talenti stopijo na pot novih izzivov in dosežkov. Njihova udeležba na tovrstnih konferencah jim omogoča pridobivanje dragocenih izkušenj in deljenje dobrih praks na področju zaposlovanja. Kot podjetje si prizadevajo biti vedno bolj odprti za nova znanja in razvoj tako bodočih kot obstoječih kadrov, ter graditi trdne temelje za uspešno prihodnost.

VIR: Naš Stik