Podaljšana tovarniška garancija za rabljena vozila Porsche

Podaljšana tovarniška garancija za rabljena vozila Porsche
Najvišja možna kakovost avtomobilov je cilj, h kateremu stremimo že od samih začetkov znamke Porsche. Kvalitete pa ne dosegamo le s tehnično odličnostjo, ampak tudi z zagotavljanjem vrhunskih poprodajnih storitev. Ena izmed njih je Porsche Approved, podaljšana tovarniška garancija za Porschejeva rabljena vozila. To ekskluzivno jamstvo je namenjeno starejšim avtomobilom Porsche, ki jim je prvotna garancija že potekla, njihovi lastniki pa si jih želijo še naprej vzdrževati na najvišji možni ravni. Zanje so njihova vozila brezčasna, zato se jamstvo Porsche Approved v osnovi ne razlikuje od prvotne garancije za nov avtomobil.

Kako lahko sklenete garancijo Porsche Approved?
Garancijo Porsche Approved lahko sklenete na več načinov, najbolj neposredno pa z nakupom preverjenega rabljenega vozila, ki takšno jamstvo že ima. Vsi rabljeni avtomobili s certifikatom Porsche Approved, ki jih ponujamo v Porsche Centru Ljubljana, imajo najmanj 12-mesečno garancijo. Potem ko poteče, pa jo lahko podaljšate za nadaljnjih 12, 24 ali 36 mesecev, odvisno od trenutne starosti vozila. Tudi ob nakupu povsem novega avtomobila se lahko odločite za podaljšano tovarniško jamstvo in si za naslednjih nekaj let zagotovite popolno brezskrbnost.
Ena največjih prednosti garancije Porsche Approved je ta, da je namenjena vsem lastnikom Porschejevih vozil, tudi tistim, ki avtomobila niste kupili pri pooblaščenem prodajalcu ali pa ste se odločili za nakup vozila iz tujine. V tem primeru je pogoj za sklenitev jamstva, da vaš avtomobil prestane pregled v 111 kontrolnih točkah. Vozilo pregledamo v skladu s predpisanimi standardi tovarne Porsche. Več o postopku pregleda si preberite tukaj.

Kritje za vozila do 15. leta starosti
Garancijo Porsche Approved lahko sklenete vsi lastniki Porschejevih vozil, ki so mlajša od 14 let in imajo manj kot 200.000 prevoženih kilometrov. Pogoj za sklenitev je, da je bil avtomobil vzdrževan v skladu z navodili tovarne Porsche in da so vanj vgrajeni izključno originalni deli. Ta dva pogoja preverimo v sklopu pregleda 111 točk. Četudi vaše vozilo katerega od pogojev ne izpolnjuje, lahko takšno pomanjkljivost v nekaterih primerih odpravimo, na primer z zamenjavo neoriginalnih delov z originalnimi ali z dodatnim servisom.
Garancijo Porsche Approved lahko sklenete za 12, 24 ali 36 mesecev, kritje pa velja za vozila do 15. leta starosti. Sklenitev jamstva je prav tako mogoča, če je avtomobil v lasti podjetja. V tem primeru podjetje ne sme biti registrirano kot izposojevalnica vozil, avtošola ali kot komercialni prodajalec avtomobilov.

Z garancijo Porsche Approved ste deležni številnih prednosti
V času trajanja garancije ste upravičeni do popolnega kritja stroškov dela in materiala pri popravilu, vse do aktualne tržne vrednosti vozila. Vsako popravilo bomo opravili v skladu z najvišjimi standardi tovarne Porsche, visoko usposobljeni Porschejevi tehniki pa bodo poskrbeli za vgradnjo izključno originalnih nadomestnih delov. Postopek uveljavljanja garancije Porsche Approved je vselej hiter, preprost in brez odvečne birokracije. Ne glede na to, kje ste sklenili jamstvo, ga lahko uveljavljate v Porschejevih centrih in servisnih centrih po vsem svetu. Dokler velja garancija, se lahko s svojim avtomobilom vozite, kolikor želite, saj ne boste omejeni s številom prevoženih kilometrov.
Jamstvo Porsche Approved zagotavlja vrhunsko stanje vašega vozila, zato bo to ob morebitni prodaji doseglo višjo tržno vrednost. Ker garancija ni vezana na osebo, ampak na avtomobil, jo bo novi lastnik obdržal.

100% kritje stroškov dela in materiala
V sklopu garancije bomo krili vse stroške popravila motorja, sistema goriva, hladilnega sistema, pogonskega sklopa z menjalnikom, vzmetenja, krmilnega sistema, sistema gretja in klimatske naprave, električne inštalacije ter šasije.
Garancija Porsche Approved bo pokrila veliko večino stroškov popravil. Kritje je izvzeto le za dele, ki so podvrženi običajni obrabi in jih je treba redno vzdrževati, čez nekaj časa pa popraviti ali zamenjati. Takšne komponente so zavore, metlice brisalcev, žarnice (razen LED- in ksenonskih svetil), varovalke, jermeni, tesnila, amortizerji, sinhronski obroči, sklopke, katalizatorji, OPF-filtri ter komponente, ki imajo zaradi starosti vizualne ali akustične pomanjkljivosti.

Še več brezskrbnosti s Porsche Asistenco 24/7
Ob sklenitvi garancije Porsche Approved vam pod ugodnimi pogoji ponujamo 24-urno pomoč v primeru nezgode ali okvare. Pomagali vam bomo vse dni v tednu, tako v Sloveniji kot v tujini. Pomoč vam zagotavljamo kjer koli – na cesti, doma, na dopustu ali vašem delovnem mestu. Če avtomobila ne bo mogoče popraviti takoj, vam bomo za čas popravila priskrbeli nadomestno vozilo.
V primeru okvare bomo poskrbeli za prevoz vašega avtomobila do pooblaščenega Porschejevega centra ali servisnega centra, za vas pa bomo uredili tudi brezplačno namestitev. In lahko ste popolnoma brez skrbi, vaš Porsche bo med popravilom ves čas na varovanem mestu.

Sklenite podaljšano tovarniško garancijo za svojega Porscheja
Tako kot vi si tudi mi želimo, da boste še dolgo uživali v vrhunski vozni dinamiki in prefinjeni estetiki svojega avtomobila. Več podrobnejših informacij o garanciji Porsche Approved vam ponujamo na tem spletnem mestu.

Vabimo vas, da se oglasite v Porsche Centru Ljubljana, kjer vam bomo servisni svetovalci pomagali pri izbiri garancije Porsche Approved za vaše vozilo.

PR in foto: Porsche