Na prvem dogodku Frišno Fresh sta slavili skupini Joker Out in Alo!Stari, lani pa je za Emkejevo skladbo Ljujezen

Na prvem dogodku Frišno Fresh sta slavili skupini Joker Out in Alo!Stari, lani pa je za Emkejevo skladbo Ljujezen (Nova slovenska skladba leta) glasovalo največ poslušalcev, nagrado strokovne komisije za najboljšo izvedbo pesmi je prejela Neisha za skladbo Lajf je tvoj.

Poklon novi slovenski glasbi v preoblekah Big banda RTV Slovenija bo 16. septembra 2023 ob 20.00 v veliki dvorani SNG Maribor, letos z neposrednim televizijskim prenosom na 1. programu TV Slovenija in radijskim prenosom na Radiu Maribor in Radiu Si. Zabavno-glasbeno prireditev bo povezoval igralec Jure Ivanušič (ta menda letos na odru ne bo sam ...), na prireditvi bo podeljena nagrada za "Naj novo slovensko skladbo" zadnjega leta po izboru radijskih poslušalcev in nagrada za najboljšo izvedbo z big bandom.

Dan nove slovenske glasbe, s katerim se v regionalnem RTV-centru Maribor – s programoma Radia Maribor in Radia Si in Televizijo Maribor – poklanjajo novi slovenski glasbi. Glasbeni uredništvi sta izbrali deset skladb zadnjega leta, ki so na poslušalce naredile najboljši vtis in se potegujejo za naziv Naj nova slovenska skladba zadnjega leta:

Avtomobili - Dovoli da

Leopold 1- Kinderšpil

LPS - Osem korakov stran

Kokosy - Lukatova mami

MRFY - Tobogan

Lamai - Mali strahovi

2B - Do 5 dimenzije

Masayah - Ni panike

Vlado Kreslin - Skači Marko

I.C.E. - Flow

Svoj glas lahko oddaš do 13. septembra s klikom na spodnjo povezavo!
GLASUJ ZA SVOJEGA FAVORITA!

PR in foto - Mediaspeed


/
|
/

/
|
/

/
|
/