STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies zdaj tudi pri nas v Sloveniji. Programi v novi preobleki prinašajo vznemirljive premiere ter ure in ure vaših najljubših vsebin.

STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies zdaj tudi pri nas v Sloveniji. Programi v novi preobleki prinašajo vznemirljive premiere ter ure in ure vaših najljubših vsebin.

S prihodom oktobra pozdravljamo briljantno spremembo.  STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies so zdaj na voljo v Sloveniji in bodo napolnili domove gledalcev s svojo izrazito novo vizualno podobo. Ljubitelji vrhunskih vsebin bodo lahko uživali v družbi svojih najljubših serij in raznolikih vznemirljivih novih premierah. STAR Channel bo ostal dom drznih zabav s poslanstvom zagotavljanja  najboljših akcijskih, dramskih in komičnih serij iz vodilnih studiev. Gledalci bodo lahko spremljali zgodbe, ki jih poznajo in obožujejo, kot so "Simpsonovi", "Castle", "Kosti", ter uživali v izjemno razburljivih premierah kot je uspešna komična serija "Samo umori v stavbi" (premiera 5. oktober) s Steveom Martinom, Martinom Shortom in Seleno Gomez, akcijsko-pustolovska serija "Resnične laži" (premiera 4. oktober) - sodobna različica istoimenskega izvirnega filma, ter procesna drama “Alarm: Enota za pogrešane osebe” (premiera 9. oktober).



Pet zaporednih nedelj stripovskih pustolovščin nas čaka tudi oktobra s filmskimi večeri Marvela na STAR Channel. STAR Life bo še naprej ponujal gledalcem lahkotne ter zabavne vsebine in bo njihovo okno v najnovejše romantične, dramske in dramatične naslove. Poleg spremembe v videzu kanala bo oboževalce meteorskih zvezd navdušil s premierami serij, kot sta "Ustrahovani" (premiera 3. oktober) z Julijo Roberts in Seanom Pennom ter "Mali požari povsod" (premiera 4. oktober) z vodilnima vlogama Kerry Washington in Reese Witherspoon. Gledalci bodo imeli tudi priložnost preživeti trenutke s priljubljenimi liki, kot so dame z Wisteria Lane, dobro znane iz serije "Razočarane gospodinje", pa tudi s predanimi medicinskimi strokovnjaki iz "Talenti v belem". STAR Crime bo ostal zvest tradiciji intrigiranja ljubiteljev kriminalk s svojim programom polnim izvirno oblikovanih, izpopolnjenih in visoko kakovostenih kriminalnih vsebin. Skupaj z prenovo kanala nas čakajo tudi premiere serij "Will Trent" (premiera 5. oktober) in "Vrnitev iz raja" (premiera 11. oktober). In nazadnje, a zagotovo ne manj pomembno, bo STAR Movies prinesel vzdušje velikega platna v domove oboževalcev po vsej Sloveniji z edinstveno mešanico uspešnic in klasičnih filmov.  Te naslove in še več vaših najljubših zabavnih vsebin boste našli na STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies od oktobra, na istih mestih v elektronskem programskem vodniku (EPG) kanalov.   Želite izvedeti, kaj vas še čaka na STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies?  Obiščite našo spletno stran: www.starchannel-si.com             

Udobno se namestite in uživajte v  vrhunskih televizijskih vsebinah! 

Več informacij o premierah najdete na naslednji POVEZAVI.

VIR: Agencija AVI