V galeriji Edvard v Ljubljani je Xiaomi predstavil razstavo, ki prikazuje ročno izdelane čokoladne pralineje iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, ki so bile fotografirane s pametnim telefonom iz serije Xiaomi 13T.

V galeriji Edvard v Ljubljani je Xiaomi predstavil razstavo, ki prikazuje ročno izdelane čokoladne pralineje iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, ki so bile fotografirane s pametnim telefonom iz serije Xiaomi 13T. Razstava je bila pripravljena manj kot mesec dni po globalni predstavitvi serije pametnih telefonov Xiaomi 13T. Fotograf Peter Irman je s svojim Xiaomi 13T Pro ustvaril 13 izjemnih fotografij, prikazujejoč proces izdelave čokoladnih pralinov. To sodelovanje poudarja združevanje sodobne tehnologije in tradicije.

Serija Xiaomi 13T prinaša dva načina fotografiranja Leica, ki zagotavljata osupljive fotografije z naravno barvno reprodukcijo. Fotograf Peter Irman je izrazil navdušenje nad kakovostjo kamere Xiaomi 13T Pro, ki omogoča izjemne posnetke. Razstava je nastala v sodelovanju s Čokoladnim Ateljejem Dobnik, prvo čokoladnico v Sloveniji, ki poudarja visoko kakovost in ročno delo.

Serija Xiaomi 13T je na voljo na slovenskem trgu, in ob nakupu katerega koli modela iz serije Xiaomi 13T, kupci prejmejo v dar Mi Smart Air Fryer 3.5L do 31. oktobra 2023. Več informacij je na voljo na spletni strani www.xiaomislovenija.com.

VIR in foto: Idealia