Verjemi v čarovnijo!


Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) bo od 16. do 18. septembra v Kopru organizirala že sedmi festival ulične umetnosti Frivolus.

Frivolus je festival, ki ga koprske ulice že dobro poznajo, vsako leto ulični umetniki poskrbijo za nepozabne tri dni, ki navdušijo obiskovalce Taverne. Obljubljamo, da bo tako tudi letos. 

Brezplačne predstave, ki so v minulih letih popestrile koprske trge, ulice in sprehajališča, bodo tudi letos potekale izključno na eni lokaciji. Priljubljen obalni festival že od samega začetka sofinancira tudi Mestna občina Koper.

Tridnevni kulturno-umetniški dogodek, ki bo letos potekal le korak od morja in s pogledom na Koprski zaliv v Taverni Koper, bo nedvomno ponudil pester program, predstave domačih umetnikov pa nas bodo razveseljevale s humorjem in različnimi triki ter nas vsaj za nekaj časa popeljale v magičen svet.

"Vesela sem, da Frivolus poteka že toliko let in vsakič privabi nove gledalce. Tudi letos vam obljubljamo nepozabne večere v koprski Taverni. Potrudili se bomo, da čarovnija objame Koper. Verjemi v čarovnijo!" - Tamara Crnjac, vodja festivala Frivolus


Program

Program bo sledeč:


Petek, 16. 9. 


  • ob 17:00 - Studio Anima s Poletnim vrtiljakom 
  • ob 19:00 - Ugo Sanchez Jr. iz Italije s svojim performansom RIO BOOM BOOM


Sobota, 17. 9. 


  • ob 19:00 - Štirje Elementi - KINETIK STUDIO Cirkus Star


Nedelja, 18. 9.


  • ob 18:00 - Čokoladni cirkus
  • ob 20:00 - Lučka v temni deželi, ognjeni show


Projekt Frivolus je sofinanciran s strani Mestne občine Koper.

PR: ŠOUP